KTO SA PRIDA? Pridavajte návrhy, recepty, tipy ....
Delena strava
jeee pardon to samo ja som refresh nedala :-o
inac urcite je to i o psychike ako u kazdej "diety" aj ked toto nepovazujem za dietu, ale nejak som to musela nazvat ..ked clovek velmi cele dni nad tym rozmysla ze mozem len toto, a tamto nemozem joj a dala by som si ale nemozem ...tak to ide pomalsie, skrátka treba to brat ze iný sposob stravovania nie je :-) a tento je najlepsi a pojde to ... psychicky sa nedrazdit, ze mam chut na to a to a nemozem, radsej si to rovno dat a zabudnut zas na nejaku dobu .... aj ked ja som parkrat urobila tak ze ked som mala sacharidové ranajky napriklad tak som obedovala po 5tich hodinach a napriklad aj bielkovinu, alebo naopak ...ale najradsej mam ako som uz raz pisala, jeden den ten isty . bud bielkovina alebo sacharid ...
inac urcite je to i o psychike ako u kazdej "diety" aj ked toto nepovazujem za dietu, ale nejak som to musela nazvat ..ked clovek velmi cele dni nad tym rozmysla ze mozem len toto, a tamto nemozem joj a dala by som si ale nemozem ...tak to ide pomalsie, skrátka treba to brat ze iný sposob stravovania nie je :-) a tento je najlepsi a pojde to ... psychicky sa nedrazdit, ze mam chut na to a to a nemozem, radsej si to rovno dat a zabudnut zas na nejaku dobu .... aj ked ja som parkrat urobila tak ze ked som mala sacharidové ranajky napriklad tak som obedovala po 5tich hodinach a napriklad aj bielkovinu, alebo naopak ...ale najradsej mam ako som uz raz pisala, jeden den ten isty . bud bielkovina alebo sacharid ...
a co hotdog parky a kuracia sunka - slahany narez.. maso alebo neutral? co myslite?
jasné... pojde dole, len sa netreba nejak veľmi stresovať ...
pekne pomaličky sa tých kíl zbavíme.
nebojte sa budeme kočky.
no ano ...tesi ma vaha uz mam fakticky 5 kil naviac ako pred tehu a tych 5 kilo mam na bruchu xixixixi ...inac pohoda ...je to uplne ione ...no ked som presla z 90 dnovky na delenu vtedy tak prudko zislo dole .... ani neviem jak a kedy .... takze sa tesim ale nechcem zaostat :-) tak zasa na 100% idem aj ja s delenim ..
Aj ja mam 100% ovci syr doma priamo od nejakeho baču ...fajny je a tesim sa zej e neutral :-)
Maria drzime palce, uvidis pojde to ...