Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Delena strava

maria21

Ja tiež budem teraz buď bielkovina alebo sacharid, nebudem miešať. Pred sviatkami som to miešala ale som dodržala len 4 hod medzi jedlami. Podla mňa je to lepšie keď chceme viac schudnúť. Idem si urobiť rozpis aspoň na týždeň. aby bolo doma z čoho si pripraviť do práce na obed.

katka26

inac urcite je to i o psychike ako u kazdej "diety" aj ked toto nepovazujem za dietu, ale nejak som to musela nazvat ..ked clovek velmi cele dni nad tym rozmysla ze mozem len toto, a tamto nemozem joj a dala by som si ale nemozem ...tak to ide pomalsie, skrátka treba to brat ze iný sposob stravovania nie je :-) a tento je najlepsi a pojde to ... psychicky sa nedrazdit, ze mam chut na to a to a nemozem, radsej si to rovno dat a zabudnut zas na nejaku dobu .... aj ked ja som parkrat urobila tak ze ked som mala sacharidové ranajky napriklad tak som obedovala po 5tich hodinach a napriklad aj bielkovinu, alebo naopak ...ale najradsej mam ako som uz raz pisala, jeden den ten isty . bud bielkovina alebo sacharid ...

katka26

inac urcite je to i o psychike ako u kazdej "diety" aj ked toto nepovazujem za dietu, ale nejak som to musela nazvat ..ked clovek velmi cele dni nad tym rozmysla ze mozem len toto, a tamto nemozem joj a dala by som si ale nemozem ...tak to ide pomalsie, skrátka treba to brat ze iný sposob stravovania nie je :-) a tento je najlepsi a pojde to ... psychicky sa nedrazdit, ze mam chut na to a to a nemozem, radsej si to rovno dat a zabudnut zas na nejaku dobu .... aj ked ja som parkrat urobila tak ze ked som mala sacharidové ranajky napriklad tak som obedovala po 5tich hodinach a napriklad aj bielkovinu, alebo naopak ...ale najradsej mam ako som uz raz pisala, jeden den ten isty . bud bielkovina alebo sacharid ...

katka26

daduss

jasné... pojde dole, len sa netreba nejak veľmi stresovať ...
pekne pomaličky sa tých kíl zbavíme.

nebojte sa budeme kočky.

maria21

Ďakujem. Dúfam že to pôjde dole. Budem sa snažiť. Aj mne sa páči to to delenie aj syr aj klobáska je neutrál ale jem len v malom množstve.

katka26

no ano ...tesi ma vaha uz mam fakticky 5 kil naviac ako pred tehu a tych 5 kilo mam na bruchu xixixixi ...inac pohoda ...je to uplne ione ...no ked som presla z 90 dnovky na delenu vtedy tak prudko zislo dole .... ani neviem jak a kedy .... takze sa tesim ale nechcem zaostat :-) tak zasa na 100% idem aj ja s delenim ..

Aj ja mam 100% ovci syr doma priamo od nejakeho baču ...fajny je a tesim sa zej e neutral :-)

Maria drzime palce, uvidis pojde to ...

maria21

JA by som potrebovala aspoň 15 kg dať dole, aby som bola ako tak spokojná. Mne kilá nejdu dole, len hore ale cm mi pomaly ubúdajú. Veci si kupujem už menšie.