Delena strava

katka26

ja som minule mala zemiaciky s petrzlenovou vnatou s uhorkovým salatom a acidko ...mnaaaaaam po velmi dlhej sobe som si to robilaa pritom to je take fajneee... tak dobru chut potom na obed :-)

katka26

no aj ja som mala ist ku lekarovi - po vnutromaternicove, ale som nakoniec nesla, lebo mi nevysiel cas, neviem kedyp ojdem, od oktobra tam chodim .... no ono sa to nezda, ale hormony robia svoje, to skutocne moze velmi ovplyvnovat ...myslim chudnutie

daduss

babky... ja som začala brať tú novú HAK, ak si pamätáte čo som Vám spomínala. Uvidím, či sa mi bude chudnúť ľahšie, alebo zase budem len stáť na váhe alebo priberať.
stráášne som zvedavá. Zatiaľ ju mám predpísanú iba na mesiac, ale po meiasaci asi ťažko niečo zistím. budem si musieť zájsť ešte po dalšie dve balenia, aby som aspoň na tri mesiace vyskúšala.

katka26

ahojte ...mne zasa paprika velmi nerobi dobre, len tak raz za cas...potom z nej grgam tyzden :-) ale do salatov ju nedavam, prave preto, inak pouzivam skoro vsetko co ste tu popisali ...

maria21

Ja si robievam uhorky, paprika, cibuľka(pór)paradajka na sladkokyslo a na večeru si iba občas dávam syr a ryby ja nemusím tak tuniak nie.
Najradšej mám činska kapusta, červená cibuľa, mrkva, uhorka, štipka soľ, cukor a štava z citróna. Ostatným dávam na to dresing kyslá smotana+lyžica olivový olej. Celej rodine to chutí.

daduss

ja si robievam hocijaké šalátiky. podľa toho čo práve mám doma. Re´dkovka a cibuľa mi nerobia dobre, tak tie vynechávam, ale uhorky s paradajkou paprikou, mám rada kapustové šaláty, čínsku kapustu, ľadový šalat, cuketu, mrkvu. naozaj hocičo.
najradšej mám aj tak, čínsku kapustu na sladkokyslo. to mi zjedia aj doma.

katka26

ono veeelmi dobry salat by bol aj s tym vsetkym dokopy :-) .... ale asi nie na veceru ...joj mudra som, keby som ja pouzivala racionalitu v jedeni by bolo dobre :-)

Ake salatiky si robite? konkeňretne presne co tam davate? Ja zvyknem take napr. ze cibulka, redkovka, paradajka, uhorka, vsetko na kocky, alebo bez redkovky, milujem na sladkokyslo len uhorkový salat .... .. alebo do toho este pridam na kocky naprajany ovci syr ...