Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Delena strava

katka26

jasne ze hej, ale tak mi je toho celeho luto chudatko, prezil toho so mnou dost, ... nic to, stalo sa, uz sa nestane!

daduss

slnko tak si len pekne užívajte, ono je to strášne zalté malinke... a potom rýchlo vyrastie.

katka... ano spí s nami v posteli

katka26

Daduss urcite si nemohla pribrat z brokolice, ved to je zeleninka a dokonca jednotka medzi zeleninou na vitaminy, doslova vitaminova bomba, to bude tou zadrzanu vodou, inac ja skoro vobec nesolim, velmi malo skutocne ....manzel potom dosolieva na tanieri, mne nechyba vyslovene slane jedlo .... v pohode by osm vedela ja absolutnen esolit, ked chutnam maleho jedlo, nevadi mi to ... mozno po case by sa mi ziadalo, neviem

daduss

ešte dobre že sú tie maltezáky také maličké a zmestia sa k nám do postele... chichichi
ale poznám rodinku a oni majú bígla... a je dosť taký veľký že ked sa vyvaľí na postel, už si nemáš k nemu kde ľahnúť.

slnko331

ano, teraz mam dve male deti, nastastie byvame v dome, je to ona a celkom pekne si zvyka, vcera to bola druha noc a skucala len chvilku a prvu noc tiez len chvilu

daduss

slnko... určite ti ten havino zaberie veľa času. Ja to poznám. Ked sme si doniesli domov šteniatko, tak som si pripadala jak na druhej materskej. V noci to vôbec nechcelo sponkať, len kňučalo, lebo mu bolo smutno... a ja som neodolala a rovno do postele zobrala. A pritom som povedal že nikdy nebude spať s nami v posteli... a už spí... -:)))
takú inú radosť donesie do rodiny havino.

ináč našla som na internete, že ked zo dňa na deň priberieš pol kila a viac, to znamená, že telo zadržiava vodu v tele, a treba vylúčiť zo stravy soľ. véééľmi máličko treba soliť.

katka26

jeeeeeeej to su nahody :-) ja mam psika, ja som si ho kupila, este kdd som bola prvykrat vydata, chudatko, vtedy sa ex vyvrsoval nie len na mne ale aj na nom a ostal "poznacveny! chlapov neznasa, na mojho terajsieho si zvykol :-) ale cudzich nemoze ani citit, tym padom su problemove aj navstevy u nas, on celkovo cudzich ludi nemoze ani citit, na zeny si este skor zvykne ale na chlapov to vobec ....a uz ho neviem od toho odnaucit, vies ked mu bolo ublizovane ...tak si to pamata... ale je strasne zlaty to je taky moj milacik :-) toho roku v oktobri bude mat 5 rokov ...

daduss

aj my máme doma maltezáka. Teraz bude mať 2,5 roka.
taký malý nezbedník, teda nezbedníčka to je a stále je taká hravá...