Mate najlepsieho kamarata?

Príspevok v téme: Mate najlepsieho kamarata?
jozo

Vsetko sa meni. A co najviac - priatelia.
Postupom casu zistujem, ze nemam dobreho kamarata, s ktorym viem pokecat o "vsetkom". Samozrejme, ze kamarati su, ale bud len taki na pivo, byvali spoluziaci alebo v skole. A priatelka tiez uz nema taku kamaratku s ktorou by sa casto stretavala. Ako ste na tom vy? Mate naj priatela(priatelku)?

quixy

Ja som mala od 1.triedy naZS jednu "naj"kamosku,ale ludia sa menia...sretavali sme sa este aj na strednej, aj ked chodila na inu skolu, no potom ma nemilo prekvapila svojou reakciou na istu udalost a odvtedy sa nebavime...druha kamaratka, tiez este z cias ZS odisla pred 3 rokmi do zahranicia,obcas sa ozve,nieje to uz to co kedysi, ale stale mam k nej najblizsie...vidim ju raz za 2 roky.
Cize v podstate nemam naj kamosku.

toni

Ja som mal kamarada s kym som prezil gympel furt sme spolu boli hrali sme tenis chodili sme sa zabavat do mesta a raz som uplnou nahodou zistil ze ma udal za veci ktore som rozprav ibas jemu ... smutne

lole

ja som mala jedneho naj kamarata a teraz je moj frajer, ale aj tak zostal aj naj kamaratom. s nim sa mozem porozpravat fakt o vsetkom, co s naj kamaratkou ani nepreberam.
najlepsie kamaratky mam 2 a myslim, ze nam priatelstvo vydrzalo len vdaka tomu, ze byvame vedla seba. lebo popri praci, vyske a priatelovi mam fakt malo casu, ale kedze byvaju na skok odo mna, nie je problem vybehnut ich pozriet alebo aspon na cigu. jedna z nich je moja sesternica,s ktorou som v podstate od narodenia. je o 2 roky starsia, tekze pocas ZS a SS sme spolu az tak moc casu netravili. ale teraz sme spolu casto.
S druhou sa poznam od takych 3 rokov. pamatam si ako sme spolu skakali gumu, bicyklovali...potom sme chodili do rovnakej triedy na ZS, sedeli sme spolu v jednej lavici, chodili sme spolu na gympel a tiez sme spolu sedeli. rozdelila nas az vyska, takze uz nie sme spolu denno-denne, ako sme boli na to zvyknute, ale kedze aj ona je suseda vidame sa dost casto.
s inymi kamaratkami sa stretavam raz na 2-3 mesiace.

mira

ja som dievca,mam viac dobrych kamaratov-chlapcov.dievcat mam tiez dost,ale najlepsiu nemam len jednu,premyslam,ze asi tri su take,s ktorymi sa mozem porozpravat o vsetkom a mame dobry vztah a vazne si hovorime vsetko.dôverujem im,oni mne. a s chlapcami kamaratmi je to,samozrejme ine,ale tiez mi velmi pomahaju a poradia..len si musime davat pozor na hranice.

hedva

som vo veku ked už nikoho nehladám,ale občas som prekvepená že mnoho ľudí je takých s ktorými si dokážem neuveriteľne dobre pokecať.ale skutočné priateľky mám 2.obe už 20rokov jedna je daľeko, ešte byv.spolužiačka zo str.školy väčšinou si iba telefonujeme,druhá je moja super suseda tej môžem povedať uplne všetko. som rada že ich mám.mam dobrého mužíčka ale priatelstvo je potrebné.

hmmm

ahojte, mam 28 a naj kamosky som nasla az ked som bola na materskej.6 rokov sme 3 naozaj kamosky v dobrom aj zlom.trva cas kym clovek najde spriaznene duse.pekny den.

jasomadka

Ahojte. Uz na ZS som nemala spriaznenu dusu, na SS sa tak jedna tvarila,no ako sme skoncili skolu uz sa ani neozvala. V spoluziackach z VS som sa sklamala, len vyuzivaju. Ked som sa jednej spoluziacke (iny odbor) s tym zverila, tak mi povedala akoby som hovorila o nej, ze ona je na tom podobne. Tak vo mne skrsla iskierka nadeje, ze mozno este niekto taky existuje. Stretavali sme sa, no nemala som ten pocit, ze je to to prave orechove. Teraz ma aj plno problemov, no neviem asi to ide do zabudnutia.Som rada, ze taketo forum je, lebo by som rada vedela ci som jedina, ktora nema naj kamosku. ci som narocna, ci ludia si uz neveria, iba vyuzivaju...

peterpeter

presne tak,naj kamos je vzacne ako sol a voda a vzacnejsie ako zlato.mal osom naj kamosa do urciteho veku ktory potom zomrel,mozno teraz by sme boli nepriatelia ale nestalo sa tak.tak to nemozem posudit... potom som dlho nemal takeho kamosa az som raz stretol,proste sme si sadli ako zadok na serbel,ale...!!!po urcitom case som zistil ze ma klame a chce ma len vyuzit a zneuzit.postupne som to zacal chapat a jedneho dna som mu povdal ze NIE,takto kamarati nebudeme.a bolo mi to luto,lebo len za kratky cas sme prezili tolko srandy ako nikdy predtym s nikym inym.teraz sa s nim uz ani poriadne nerozpravam.a myslim a zaroven aj sa bojim ze naj kamosa uz tak skoro nstretnem alebo kookolvek ineho komu mozem doverovat.Peto 21

valika33

Naj kamos je urcite taky, na ktoreho sa mozes spolahnut v kazdej situacii. Ved ako sa hovori v nudzi spoznas priatela.