Problemy s klbami

Príspevok v téme: Problemy s klbami
ivaaaaa

Chcela by som sa spytat ci mate nejake overene metody na problemy s kolenami. Mam 20 rokov a od mala sa venujem sportu.V minulosti airobik pre deti, neskor behy na stredne trate, teraz mi uz zostala iba jazda na koni. Dosla som s kolenami do stadia, ze obcas mam problem prebehnut co i len kusok, pri zoskakovani kona mam neustale problemy, obcas sa neviem poriadne ani postavit ked som dlhsie sedela. U ortopeda som bola, po rengenoch mi povedal ze kolena su v poriadku!!! Ked som prisla znova s tym ze v poriadku su neni zakazal mi atletiku a chcel aj kone, to som odmietla tak povedal ze si ich mam stahovat a mazat diclobene gelom. No nemyslim ze toto je nejake riesenie. Mam 20 a jednoducho sa nemozem zmierit s tym ze uz kolena nikdy nebudu v poriadku...

Elecka

Mam 62 rokov, s klbami mam problemi od mojich 20 rokov. V 40 tke mi p.doktorka povedala,ze uz mi nic nezabera ,po absolvovani liecenia ,som sa zacala zaujimat o vselico. Krem denne rano nohy ,ruky,chrptica (povedzme ,ze 80% mojho tela) . Vitaminy Nutrilite Glukozamin s Bosveliou ,C,B,calcium magnezium s D,Q10 ,v pripade bolesti Double X .Je to financne narocne ,ale neviem ,co je to bolest ,lekar uz 9 rokov. Aj financie sa daju znizit....Som stastna ,ze si na mna spomenul clovek ,ktory ma ma rad.

majkapotvork

Ja som mala asi rok dozadu problémy s kĺbami, sú dobré protizápalové čaje, konopné mazania a mne pomohla aj kĺbová výživa priessnitz. Treba skúšať kým si nájde každý to svoje :)

Helus

Aj ja mam problemy s klbami,hlavne na kolenach,a mam tak opotrebovane,ze cakam na vymenu 1 kolenneho klbu.beriem Aflamil,uz 5 mesiacov,a zlepsenie zatial ziadne.Takze budem musiet konzultovat s Reumatologickou.

Erika, Nitra

Bolesti v kĺboch som mávala od mladosti, časom nadobudli takú silu, že som sa nedokázala otočiť na posteli. Ale RTG snímky ukazovali len trocha silnejšie opotrebenie. Lieky na kĺby vôbec nezabrali a lekár tým ani nebol veľmi prekvapený - vraj zaberú len málokedy. A ja sa mám zmieriť so životom v bolestiach. Predvlani bola v TV zmienka o novom prípravku, ktorý sa pripravuje na mieru pacientovi. Volá sa Hippokratin. Tak som sa rozhodla to vyskúšať. Po viac ako roku môžem povedať - neľutujem - bolesti prestali, nemám problémy pri chôdzi a dokonca môžem aj cvičiť.

RNG

Arthron 4 vyzera zlozenim lepsie, lebo obsahuje aj MSM, a dokonca protizapaliovy doplnok boswelin(bylina boswelia serrata)
Ale kedze je na nom dr Egrt, iste je poriadne drahy. Za meno lekara sa plati a europske vyrobky su sami o sebe pridrahe na moj vkus.
Aha uz som to nasiel, 120 tabletiek 43 euro.
Nu miesto draheho a zrejme neznameho zlozenia by som si kupil radsej zname zlozenie, hoci aj kombinaciu roznych vyrobkov, kde su obsahy dostatocne velke na ucinnost. Napr boswelin je ucinny v davkach 2 x 600 mg, a tolko tam dr Egrt iste nema. Glucosamin je ucinny v davkach 1200 mg, najlepsie v tekutom stave, pre lepsiu absorbciu, co nemoze byt v tabletkach.
MSM moje lekarske zdroje odporucaju az 2 gramy denne,
a hyaluronickej kyseliny minimalne 200 mg.
To vsetko sa da dostat lacnejsie a vo vacsich/ucinnejsich davkach osobitne z roznych zdrojov, napr aj z pre Slovakov vyhodneho iherb,kde najdes rozne vyrobne znacky, pre ich nizke postovne.
Az niekto najde zlozenie v mg toho dr Egrtovho produktu, mozete ho tu prosim uviest? Na flaske by mal byt napisany, aspon tak to byva v USA, kde zlozenia musia byt uvedene vo vahach alebo aktivite u enzymov.

RNG

Nosecco, reklama nadherna, skutocne zlozenie v mg chyba . Takze sa to neda porovnat s inymi podobnymi vyrobkami na trhu
Chondroitin sa vseobecne pre velku molekulu zle absorbuje, glucosamin podla statistickych udajov lepsie.
Na ich absorbciu pomaha bioperin a univerzalne rozpustidlo, MSM, ktore je zaroven zdroj siry pre klbove materialy a umoznuje lepsie odplavovat rozne zapalove latky z klbov.

milco

ak máš problém s kĺbami lekár by mal zisťovať či to nieje problém s kys.močovou,hyperurikémia,alebo nejaký zápalový proces,podobný problém som mal a na nič také sa lekar nezmohol, akurát na predpisovanie mastičiek a ibuprofénu. Naštastie som našiel riešenie a pomerne jednoduché a účinné.Dnes o bolestiach kĺbov iba čítam, už ma netrápia .

RNG

Najprv musis zistit, ktore to su.
Na rozne su rozne prostriedky.Na Boreliozu je alebo kombinacia atb(predpise ich lekar), alebo ucinne je Samento a extrakt z olivoveho listu.
Na chlamidie alebo predpisove atb alebo GSE a pripadne extrakt z olivoveho listu.
Na viralnesu rozne prostriedky na zvysenie imunity(selen,extrakt z olivoveho listu, aloe,niektore probiotika, zinok, koloidne striebro), silnejsie chaparal, betulin, chaga(befungin)... a rozne predpisove(virex, valtrex acyclovir...)
Na rozne mykoplazmy(malo lekarov o nich vie inac, lebo sa zle kultivuju aj casto podcenuju) je koloidna strieborna voda, extrakt z olivoveho listu,enzymi; neviem co maju na to lekari, ak ich vobec diagnozuju.
Aspon toto mam z mojich lekarskych periodik znamych lekarov s alternativnym pristupom ku lieceniu.
Niektore prostriedky som vyskusal osobne aj na clenoch rodiny(Borelioza), striebornu vodu pouzivam na stlmenie herpesom napuchnutych slznych kanalikov, aby sa otvorili a v noci cistili oci a aby som nemal oci ako kralik cervene a svrbiace, tiez na obcasne problemy z prejedenia, ktore sposobia, ze sa premnozia bakterie v zaludku pri nedostatku kyselin a moze to viest az k otrave zaludka, to vyriesi 1/4 deci striebornej vody za par minut.
Na klbove problemy som vyskusal aj elektroforezu striebra, ciastocne pomohla.Na zapaly zubov bola vyborna. Vraj sa tak daju vynicit zapaly v akniach tiez-tj bakterie, ktore ich sposobuju.
O tom viem pomerne malo, ale da sa dopravit striebro cez kozu rovno na miesto, odkial vyzaruje bolest a vytlct tam patogeny striebornymi ionami, zatial je to len experimentalne, dufam, ze sa toho chytia nejaki lekari.Topicke(miestne) vyssie koncentracie su totiz vyssie a ucinnejsie nez systemicky(do celeho tela a zriedenie) pristup so striebornou koloidnou vodou.