Durex - Kvalita alebo práve totálný opak ?

Príspevok v téme: Durex - Kvalita alebo práve totálný opak ?
xbranox

Neviem aké máte skúsenosti ale väčšinou som kupoval najlacnejšie kondómy aké existovali ale pohoda. Dva krát v živote som si kúpil Durex a stačilo ho trochu roztiahnuť a roztrhne sa pri iných máte problém kondóm len tak roztrhnúť ale durex otras mali by ho zakázať !
Aké s ním máte skúsenosti ? Ja som ich všetky zvyšné pozahadzoval čo mi zostali doma. Úplné sračky človek aby sa bal sexovať uff...

A nie je to o zlom použitý som povybaľoval tri a som ich natiahol že koľko vydrží a sa pohode roztrhne. Skúste koľko sa dá natiahnuť hocijaký iný a koľko durex totálny šit a ešte aj drahý .

mallina

oni neobsahuju spermicidny gel...to si sa pomylil..jedine, ktore ho maju su "lifestyles", ale iba raz sme ich skusili, lebo mali zvlastny povrch, ale zevraj su v USA najoblubenejsie...ale pepino si neviem vynaachvalit, tie vrubkovane..

petrapp

pouzivame durexy sedem rokov a nikdy sa neroztrhol.. iny kondom by sme ani nechceli..tieto obsahuju aj latku proti spermiam.. nechapem ako to pouzivate ked to trhate ako papier:-))))

lululululululululululla

nám s partnerom praskol kondom už dva krát, ale to vdaka tomu že sme boli pod vplyvom alkoholu takže aj ten sex bol tvrdší .. dostova ma nakladal :DD .. bolo to úžasné tak sme "dotrhali" dva kondomi po sebe ..
možno to záleží od styku ako rýchlo a tvrdo sa milujete

izzi

no ja som pouzil cca 300 krat durex a cca 100krat pepino a kondom sa mi pretrhol len 1krat.a bol to durex.ale aj tak performa je performa.