Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Durex - Kvalita alebo práve totálný opak ?

Príspevok v téme: Durex - Kvalita alebo práve totálný opak ?
xbranox

Neviem aké máte skúsenosti ale väčšinou som kupoval najlacnejšie kondómy aké existovali ale pohoda. Dva krát v živote som si kúpil Durex a stačilo ho trochu roztiahnuť a roztrhne sa pri iných máte problém kondóm len tak roztrhnúť ale durex otras mali by ho zakázať !
Aké s ním máte skúsenosti ? Ja som ich všetky zvyšné pozahadzoval čo mi zostali doma. Úplné sračky človek aby sa bal sexovať uff...

A nie je to o zlom použitý som povybaľoval tri a som ich natiahol že koľko vydrží a sa pohode roztrhne. Skúste koľko sa dá natiahnuť hocijaký iný a koľko durex totálny šit a ešte aj drahý .

xbranox

To je blbosť všetky mali záruku do 2012 takže nebol ležiak. Možno sa Vám neroztrhli ale skúste poriadne natiahnuť Durex koľko vydrží a koľko vydrž hocijaký iný za menej peňazí. Ani mne sa našťastie neroztrhol ale keď som ho uvazoval "po" a trochu viac zatiahol tak praskol a pri iných máš problém ho len tak pretrhnúť...

Rozmýšľal som či tie voňavé a farebné nie sú nejaké horšie ja neviem.... Ale niečo kde sa udáva 99% ochrana aby malo takéto nebezpečné a banálne nedostatky ? Vždy som myslel že tie všelijaké lacné hypermarketové kondomi sú šmeidy ale mám práve opačnú skúsenosť s Durexom. Možno mam iba smolu ale toto by sa nemalo stvať to nie je CD čko že zahodím a kúpim nové... „a pri tom Durex aká značka“
Škoda že má reklamu to čo je podstate horšie ako všetko ostané a lacnejšie....
Asi platíme iba reklamu pri tých Durexoch a nič viac...
Už som čítal všelijaké fóra ale som myslel že to je blbosť že ako môže taká značka ako Durex byť problémová no vlastná skúsenosti bohužiaľ...

casas

Ak si nahodou z maleho mesta a v obchode sa minaju len pepina ak vobec a durexy tam trcia dlho na slnku, tak sa ani necudujem ...

babulina

durex ma dobru reklamu, mna sa uz parkrat stalo ze sa to roztrhlo. A pritom su drahe, nechapem kvoli comu ta cena. Ale tie triangle su dobre, skoda len ze nevdrzia

mallina

no my sme ho pouzivali a potom sam mi nechcelo davat za krabicku 80sk tak sme skusili pepino a uz nemenime...pozuvivame len tie pepino...kamarat hovori, ze durexy sa mu hocikedy roztrhnu a pritom ich pouziva spravne...nam sa pepino neroztrhlo ani raz, klop klop...