samoopalovacie kremy.skodia?a ake su najlepsie

la vie7

Ja som si pred svadbou tri týždne dávala na celé telo samoopalovaci sprej z notina presne biodermu photoderm autobronzant určenú pre citlivú pokožku. Opálenie vypadalo prirodzene a vydržalo mi mesiac a hlavne neboli žiadne škvrny

skaarleetaaa

ahojte pouzivam samoopalovacie mlieko Brilliant bornz zo stranky -odkaz odstránený- je vynikajuci.. ziadne flaky, pekna prirodzena opalena hneda farba pokozky :) maju zvlast aj na telo samoopalovaci krem aj na tvar .. ja som s tymito produktami maximalne spokojna.. vacsinou ich pouzivam v zime ked uz stracam farbu z leta :D

kiki

Nevravim, ze sa ti koza odlupi a vymeni za 1 den, vravim, ze sa pravidelne kazdy den cast koze odlupuje a nasledne regeneruje. Nespominam si, ze by som povedala, ze cely tento proces trva 1 den.

kavinka

kiki dla toho, ze to mlieko je urcene na to, aby zafarbilo kozu, tak uz logicky tam musi byt aj nieco naviac, nez v obyc. telovom mlieku.
a vrchna cast pleti sa nevymiena kazdy den. regeneracia koze trva 28 dni. tolko trva, kym sa vytvori dalsia zrohovatena cast koze, ktoru si mozes peelingom odstranit.

kiki

Kavinka nesuhlasim, neobsahuju viac chemie ako obycajne telove mlieka a ako som pisala, prenikaju len do najvrchnejsej vrstvy koze a ta sa kazdy den odlupuje a vymiena.

kiki

Samoopalovacie mlieka su najzdravsou formou opalovania, pretoze neprenikaju hlboko do pokozky ale len zafarbuju jej najvrchnejsiu cast, ktora sa pravidelne odlupuje. Takze urcite su zdravsie ako solaria alebo ako vypekanie sa na slnku. A co sa tyka ucinku? Mne sa najviac osvedcila Balea alebo Garnier, no ten je drahsi. Johnson mi strasne smrdel.