boli ma zub

Príspevok v téme: boli ma zub
nevladna

tato tema je pre tych, ktori uz maju plne zuby zubarov, ktori sa snazia zachranit bez tak beznadejny zub. Moj pribe. Uz pre asi 4 mesiacmi ma strasne rozbolel zub, zubarka sikovna mi ho zaplombovala, no on ma rozbolel este viacej, tak som sla na pohotovost tam mi ho rozvrtali a nechali tak aby som si po urcitom case sla ho naspät zaplombovat. no tak som na rady zubarov prisla teraz v piatok ku svojej zubarke si ho dat do poriadku opät mi ho zaplombovala a zase pytala 18 eur za plombu, no tak som to preglgla nech ma, no od vtedy ma zase neuveritelne boli ten moj nestastnik, uz som taka nastvata, lebo zase ked pridem na pohotovost mi ho len rozvrta a nebude chciet vytrhnut a takto sa to bude vliect neviem do kedy, len aby zubary mali svoje peniaze. Prepacte za temu len sa musim vyvraviet lebo som uz z toho na nervy, preco mi ho jednoducho hned nevytrhnu ba mi ho stale liecia a liecia a tahaju zo mna peniaze??,uz som z toho zufala uz tu bolest nevydrzim

dd

zub - no neviem - desat rokov nebyt u zubara, to je dosti dlho..len aby potom priatel nemusel dat nehorazne peniaze za opravy chrupu..ja som nebola u zubara najdlhsie 2roky a potom som to trpko olutovala a nova zubarka mi robila 7zubov(aj ked 4 ci 5 mi opravovala po predchadzajucom zubarovi..)..mne tato nova zubarka tiez na kazdej prehliadke najde kaz - vacsinou medzizubny, co mi ten predtym nikdy nenasiel a stale mi srdcervuco tvrdil, ze mam krasny zdravy chrup..ja som bola samozrejme stastna ako blcha, ze som nemusela trpiet na stolicke..ale vidis, ako to nakoniec dopadlo..inak ma tiez zuby nebolievaju, v podstate vobec ma nebolia..a ked som raz bola u tej mojej novej zubarky, tak mi nasla novy kaz v hornej stolicke na lavej strane..mozno na pohlad zdravy zub, ale to ako bolel, ked mi ho vrtala, svedcilo teda uplne o niecom inom..inak ja budem mat v juni 24r. a mam uz 30zubov, 31 je "na ceste"..a napr.ani zuby mudrosti ma nejako nebolia, ked rastu..zatial len jeden ma troska bolel,ale dalo sa to vydrzat, ani pirulu od bolesti som si nemusela davat..a prvy ked sa mi prerezal, tak som o tom ani nevedela..sa mi zdalo, ze tam mam nieco zachytene za dasnom, az ked som sa kukla do zrkadla, tak som skoro padla na zadok :)..

zub

lebo asi vzdy ked mi rozvrtal ma asi ci nie po 3 dnoch bolel zub a predtým nie, on mi to asi vyvrta. Stojí to az 300, moj priatel robí najlepsie chodí az ked ho bolí zub. Nebol uz 10 rokov. Co myslíte je to dobré nebyt zasa 10 rokov. Ako je to mozne vydrzia mu zuby 10 rokov a ja ked idem na kontrolu po roku uz mi tam najde 2 kazy. Ci nechodím zbytocne, lebo ak je to len zdieranie. Teraz sa uz neda nikomu verit.

redsun

suhlasim s tebou mnoho ludi sa mi stazuje ze ich zubar im iba rozvrta zuby sem tam blombu a pitaju zato peniaze a o par dni ich boli zub...
ale taky problem nemam lebo moja zubarka je strasne dobra a robi si svoju pracu zodpovedne takze GL

zub

myslíte, ze zubari vrtaju aj ked na tom zube nie je kaz? Vás nebolí ale vám ho zvrtaju, lebo poviem ze vam tam nasiel kaz. Co by ste robili? Nebolel by vas zub, dali by ste si ho vrtat? Zubari klamu, len aby mali peniaze.

sway

nevladna
Ahoj, zajdi si najlepsie k sukromnej zubrake.Su to dobre investovane peniaze.Ja som chodila k statnej az do 19stky posrala mi vsetky!!! plomby a teraz mam super doktorku,ktora ma teda co opravovat.Nechapem preco si ho chces dat vytrhnut.Zadne zuby su velmi dolezite a vobec to nevyzera esteticky,ked niektori chyba..Jeden zub aj mna moc bolel a trebalo ho doslova zachranit a stal ma dokopy 7000kc(bola som u zubarky asi 4krat)..ale teraz je OK,neboli a hlavne,ze nemam v ustach dieru..

nevladna

cmuq-tak to dufam aj ja, uz mam aj vybavenu jednu,no uz si tam len zaniest kartu ale nestiham bo zajtra idem do skolicky a pridem az v stvrtok vecer, ale v piatok vsetko vybavim, dufam len, ze tato bude lepsia ako mam teraz

CMu_Q

jasne treba zmenit zubara, vlastne plati to aj o ostanych lekarov, ktori nie su zodpovedni, dostatocne vzdelani alebo co... pisalo tu mnoho zien, ktore mali problem napr. s obvodnou, ktora na obacajny kasel dala trapne lieky a ked ju tu na fore dievcata dotlacili opet k obvodnej s tym, ze nech ju posle na plucne, ci kam,...tak nakoniec ostala v nemocnici (pretoze to bolo vaznejsie, nez si obvodacka "predstavovala"

alebo jedna zena pisala ze 4 gynekologov vymenila, pretoze nebola spokojna s odbornostou ich pristupu a az tento posledny jej oznamil ze problemy ktore ma su uz chronicke...

takze plati to aj tu, verim ze si urobila spravne, drzim palce !

nevladna

cmuk nebud smutna, aj ked u mna to take nieje ale tiez nemam chrup dospeleho no nic s tym nenarobim...dneska som bola pri zubarke, lebo celu noc ma zase bolel ten zub, no moja neordinovala, tak som sla ku zastupujucemu lekarovi, ten zase len krutil hlavou ako mi mohla zaplombovat zapaleny zub, ze niet div, ze ma bolel a este, ze tento moj nestastnik mi neprijal plombu, ktoru mi dala a preto ma to tiez tak strasne bolelo, rozvrtal mi ho a povedal, nech si ho cmukam a necham este doliecit, nech je zdravucky ked sa bude zase plombovat...a dnes som urobila aj veelke rozhodnutie beriem kartu od mojej zubarky a idem inde, lebo toto nieje normalne aby mi stale len vrtala zub a plombovala a tahala ododmna peniazea nic z toho, len dufam, ze ma niekto zoberie, lebo fest zubari nechcu brat pacientov ale skusim to