Ahojte! V poslednej dobe idu na mna stavy ked som nespokojna zo vsetkym som smutna, nestastna. Co okrem priatelov vam dokaze zlepsit naladu???...dakujeeem
čo robiť aby som bola stastna??
leerka, samozrejme nástrahy však budú veľké, ale aj moje prostriedky majú svoju nezanedbateľnú silu...
Leviticus neviem ci je taký vo svatom písme , len Matus, Lukás, list Rimanom a podobne Leviticus o tom neviem.
fgf ak je to zo svatého písma, ze sa k oltáru nemozu priblízit slepy a podobne moze to myslené obrazne slepy duchovne, ale ked je niekto telesne slepy, ci nejak handikepovaný to nie je dovod aby nemohol íst do neba. Az tak anglictinu neviem.
technecium, ja dufam, ze budes na vsetko pripraveny a budes chranit moju cest a poctivost pred temnymi silami tohto sveta
fgf, prelož to
a preco nam ti knazi nejdu prikladom ved neziju ani cnostny zivot....
leerka, ten ich veliteľ čo je zač, vieš ja ho ešte nepoznám a spoznať takého protivníka to bude česť, len nemôžem prísť nepripravený
lolka "No man who has any blemish or defect may come near my altar: no man who is blind or lame, disfigured or deformed; no man with a crippled foot or hand, or who is hunchbacked or is a dwarf, or who has any eye defect, or who has festering or running sores or damaged testicles. For he has a defect; he must not come near to offer the food of his God. Because of his defect, he must not go near the curtain or approach the altar, and so desecrate my sanctuary.” Leviticus 21:18-24
to je zas čo, musím ísť na prijímanie, aby som sa očistil od hriechu ešte nech tí vydriduchovia začnú predávať odpustky, katolíci-hrešia ako pohania a potom sú prvý na prijímaní, však aj ukrižovali krista oni sami a tí ma budú učiť o pokore a poslušnosti?-choré
Ale Jezis ustanovil svojich zástupcov, teda Pápez, knazi, ktorí zastupujú jeho miesto na zemi.