Ahojte! V poslednej dobe idu na mna stavy ked som nespokojna zo vsetkym som smutna, nestastna. Co okrem priatelov vam dokaze zlepsit naladu???...dakujeeem
čo robiť aby som bola stastna??
Nooo.... mam dobru pamat - hlavne na blbosti, co uz :)) ... To je u mna dost casto, ze vytahujem veci, historky, ci frazy, ktore boli povedane, ale vacsinou si ich uz nikto nepamata, len potom niekedy vyzeram ako blbec, ked musim opakovat: "Ved ale to si ty povedal vtedy a vtedy... "
pozitivne myslenie a dobre spolocenstvo.veci okolo nas vtlacaju do svojej formy a preto je potrebne drzat sa dobrych zasad,ktore su tisicky rok.overene.
Lolka a ty, no ked chces vediet moj nazor, tak ok, snad sa nebudes hnevat... vlastne ty sa urcite nebudes, ty to ani poriadne nevies myslim si :) ... Si urcite fajn, mila, zlata osobka, kazdemu by si najradsej pomohla, keby sa dalo. (ale daj si pozor, aby si na to niekedy nedoplatila - lebo ludia radi zneuzivaju dobrotu inych) .. ale posobis trochu naivne a nemas svoj nazor, ty mas len nazor svojho knaza... a celkovo tvoj rozhlad je len ten, co som pocula v kostole, to je pravda a spravne. Akoze ok, aj ja som veriaca, aj ked nie velmi poctivo praktizujuca - priznavam sa. Myslim si, ze to ze pojdem v nedelu do kostola zo mna nerobi hned dobreho cloveka... No ale aby som sa knaza musela pytat, ci mozem chodit na internet?? A vlastne vsetky tvoje odpovede su typu, ci si to pocula od knaza alebo proste niekde v kostole... Tvoja viera v Boha je krasna, super, az ti ju mozno aj zavidim (v dobrom, samozrejme - zavist je tiez hriech :) - ale ver hlavne Bohu, nie tomu knazovi - lebo on je tiez len clovek a jeho odpoved je len jeho nazor, pytaj sa Boha, on ti odpovie - a konaj trosku aj svojim zmyslanim.. Nie so vsetkym co povie knaz v kazni musis suhlasis - tolko moj nazor.
tá moja láska sa nachádza v príspevkoch v téme kulturistky
nakoniec ty si si to všimla
nemusím ja viem, ale chcem
psychológia ľudskej mentality je zaujímavá, že aj pre mňa
si pamatáš všetko čo sme tu popísali
teda... s tou tvojou laskou to neviem kto to je, co to je... ja tu velmi do fora neprispievam, aj ked visim tu kazdy den nejaku tu chvilku... :) skor citam, zaujimaju ma nazory ludi... len obcas prispejem
no dakovat nemusis, za komplimenty dakuj leerke, ty "numero uno" :)) bol to len moj nazor a mas pravdu, suhlasim s tym co si napisal v poslednom prispevku.
mandarinka, skvele si ma odhadla, polichotila môjmu egu, je to v tom nemôžeš byť vysoko to nechcem a máš pravdu našiel by som si niečo iné. asi jedna z mála chápeš, že ak chceš niekomu naozaj pomôcť, tak sa musíš stať blbom, lepšie byť niekde na okraji lebo ťa tam ihneď zaradia, píšeš štýlom mojej lásky z tohto fóra, máte niečo spoločné
beriem to ako kompliment a ďakujem
a mandarinka a ja? ked mas taký talent v opise ludí?