Ahojte...mam na vas otazocku...co si myslite o skreckoch v domacnosti??? Nie je to len zvieratko pre deti??? Mate ho aj vy doma alebo by ste ho chceli??? vsetko o nich tu!!! :D planujem si ho kupit tak by som sa chcela o nich co najviac dozvediet :D
Škrečok
škrečkou som mala dvoch. Prvý umrel po roku na nádor a tak mi oco hneď zaobstaral druhé, ten druhý bol ako člen rodiny, voľne pustený milovaný. Dožil sa 2,5 roka, ale s tým, že posledného pol roka sme chodili na antibiotiké injekcie, čo stáli viac ako 10 škrečkou a vytierali vačky všeliakými vodičkami. Škrekuško napokom umrel v mojom náručí, nakoľko sa vypítal na ruky pred smrťou :(
Škrečka už nikdy viac. Je to milé a zlaté, ale žije len pár rôčkou a ak naozaj nezožnieš zdravého jedinca tak s ním máš kopu starostí a komplikácií.
ja som si dnes kupila morcatko . Je cele biele a ma cervene velke ocicka . Ja sa ho bojim aj ked neviem preco :D:D:D ale je strasne zlate inak ked chcete pohybuju sa okolo 7 eur ohladom stravy sa ipytajte v chovprodukte vsetko vam tam vysvetlia
mam si kupist morca ? mala som skrecka a nevydrzal ani mesiac dnes zomrel nikto neviem preco :(:(:( je mi smutno a zajtra si idem kupit morca :):):) ale to mi vydrzi ze ?
ja som tiez mala maniu skrecka skrecka a ked som ho mala som ho zboznovala ale asi pred rokom mi umrel :( ja som za NIM normalne aj plakala a to uz mam 16 ja som ho mala strasne rada aj ked v noci vyrusoval
cize mozem si ho kupit a nieje potrebna velka starostlivost??? a mozem odist aj na dlhsie a ona sa o seba sam postara??? :D ako s dostatkom jedla a pitia myslim :D
Aj ja sa chystám kúpiť si škrečka.
A to mám viac ako 18r.
Akvarko + koliesko a domček a jasné že piliny a potava je základ.
Niaké str. o škrečkoch :
skreckovia su nielen pre deti,my mame s priatelom uz tretieho a to sme stari somari :-) skrecok je nachylny na prechladnutie,daj pozor aby nebol na prievane a nebehal po studenom povrchu aby neprechladol od labiek.my nasho kupeme iba ked je v lete horuco inak v zime nie.piliny menit casto,to uz zacitis aj sam kedy treba.a je pravda ze v noci vyvadzaju,cez den spia.vela stastia so skrecikom.
aj ja som mala morciatko.kupala som ho vo vani.napustila som mu len troliniku vody.a on pobehal po vani a odtial ani nemohol vyskocit.menila som mu piliny velmi casto.a davala som mu klasicku zems pre morciatka a vodu mal v takej trubicku ktoru som prilepila na terarko a morciatko si tahalo vodu z takej malej trubicky.bola to sranda :D aj nechtiky som mu musela strihat lebo dost skrabal ked som ho drazala na rukach.a papal mrkvicku a salatik a take podobne veci.a vzdy ked som otvorila chladnicku tak pistal :D
meforme pocuj tak ako skrecok tak aj morca smrdi pokalil ho nebudes kupat a cistit mu jeho domcek ak to bude robit pravidelne nebude vobec smrdiet !!!! ja som si svojho kupkal morcatka sa boja vody ale casom si zvykne a uz sa osmely takze davaj zo zaciatku pozorcek moj my normalne vyskocil z umyvadla aspon 5x :DD::D a potom sa uz nebal :))) tak len ich pekne kupkaj cisti ich domce a budes secko okik