Škrečok

leerka

skrecok a morca smrdia rovnako ide o to, ako casto im budes cistit akvarko a piliny....takze ak to budes brat zodpovedne , tak by ti to tam ani smrdet nemalo...

redsun

ja som mal 5 skreckov strasne krat sa doziju 2 roky zriedkavo 3.... nakoniec som si kupil morske prasiatko to malo 9 rokov este by moj zlatucky pozil keby nebol chory...takze veterinal to urcil tak ze uz to neprezije bude lepsie ked mu da inekciu na umrtie takze taaak odporucam morca to zije DLHSIE ANI NEHRRYZIE ako skrecok a v noci spinka nie ako skrecky co vtedy zacinaju zit a su male a drze vsetko iba obzhryzuju a a nicia ked ho pustis na zem morciatku su pritulnejsie z zlatsie :))))

ni...

ahoj ak si chceš kupiť škrečka tak ti len jedno poradim.. kup si uplne malinké.. ..novonarodené ... a keď ho už doma budeš mať.. tak ho stále chytaj pomalinky hladkaj a tak aby si na teba zvykol a potom ťa nebude ani hryzkať ani nič davaj mu slnečnice z ruky.. najprv.. mu ani nedavaj kolotoč ani ho norozmaznávaj.. aby si ho skrotila..!! potom keď ťa bude poslúchať tak mu daj aj ten kolotoč..:) ja som mala škrečka a tak ma poslúchal že som si ho aj vypúšťala do izby.. a keď som zaklopala na stôl tak ku mne dobehol.. lebo bol za poste+u tam si robil z kúskami servítky bunker. tak veľa šťastia s nim:)

leerka

my sme mali dvoch skreckov, prveho dostal brat k narodkam a druheho sme kupili aby mu samemu nebolo smutno....ale to boli rriadni masaaaaaari....stale sa medzi sebou bili, od krvi boli....a ten prvy kusal jak slak....som rada, ze ich uz nemame, .....

studentgirl

ja mam skercka vlastne uz tretieho,prveho som si kupila ked som mala asi 13-14 a teraz budem mat 19 a milujem ich,a nemyslim si,ze su pre deti skor naopak.mile male zvieratko,o ktore sa da lahko postarat