Zlomenina ruky

Príspevok v téme: Zlomenina ruky
Gitka

Pred siedmimi týždňami som si zlomila ruku.Mala som ju týždeň v dlahe,potom 3 vsádre.Po zložení sadry znova 2 týždne v dlahe.Po skončení liečby snímok a vraj ruka je vporiadku. Je to možné že ju mám celé dni opuchnutú a odpuchne lan v noci vkľude ? S prstami len sťažkosťami pohybujem a stále ma bolí.

Jk7991

Ak môžem poradiť mne pri zlomenine pomohli enzýmy, lekár mi odporučil wobenzym, lepšie sa potom zlomeniny hoja.

Talia

Mne pri hojení zlomenej ruky pomohla konopná masť od ozopa.sk , natierala som si ju trikrát denne potom, ako mi dali dole sadru, mala som vtedy ruku dosť stuhnutú a citlivú na dotyk aj pri pohybe ale o týždeň už bola vporiadku, fakt môžem len odporučiť .

Talia

Mne pri hojení zlomenej ruky pomohla konopná masť od ozopa.sk , natierala som si ju trikrát denne potom, ako mi dali dole sadru, mala som vtedy ruku dosť stuhnutú a citlivú na dotyk aj pri pohybe ale o týždeň už bola vporiadku, fakt môžem len odporučiť .

maty78

Zdravim, pred pol rokom som si pri udere zlomila zaprstnu kost pri malicku na ruke (medzi zapastim a hankom), mala som to zdrotovane a stale to pobolieva pri zovreti ruky do pasti a uderoch tiez. Rada by som sa vratila k bojovemu umeniu. Kolko to este bude boliet a je moznost, ze sa to zlomi znovu? Aka je pravdepodobnost? Ako sa zbavit bolesti? Vopred vdaka :)

mrabi221

pred 10dňami som spadla s bicykla a zlomila som si lakeť..v Nemecku mi ruku ošetrili a dali dlahu..bola ľahučká ale pevná a pocelý čas príjemne hriala...na Slovensku mi to dali dole a nahradili odoberateľnou ortezou.. teraz ma ruka bolí je napuchnutá....
vie mi niekto poradiť či pri zlomenine lakťa je dostatočne dlho 10 dní v dlahe??ruka je bolestivá, nevládna..

Kikus.. xDD

ja som mala tiež zlomený lakeť.. fractura Capitulli humeri.. ak viete co to je.. jeden chalan ma potkol.. spadla som na laket.. vlastne to blo tak ze z kosti od zapastia sa mi pri lakti odlomila kost asi 1 cm.. bolesti boli velke.. stracala som vedomie.. kamarati si mysleli ze je to sok z padu.. isla som domov.. pod laktom sa mi spravila takmer do polhodiny hrca.. nemvedela som rukou hybat.. v noci som dobre nespala.. na druhy den som musela odist zo skoly.. isli sme na kramare.. tam okamzity rontgen najprv zlomenej ruky potom aj zdravej.. koli porovnaniu.. poslali ma na oddelenie.. trosku ma natahovali ale skoncilo to 2 operaciami.. potom intezivne polroka na kontroly.. potom rehabilitacie.. ak mozem odporucit ak ste bratislavcan v Ovsišti kúsok od toho kulutrneho domu je vlemi dobra rehabilitacna.. dnes mam mierne bolesti pri zmene pocasia.. ruku nevysrtiem ani neohnem uplne.. dozivotne alebo do dalsej taketo zlomeininy.. :PP Prajem vela stastaia ;))

sasula6991

suhlasim s evik.. pred 2mesiacmi som mala zlomeninu lakťového kľbu a tiež som ju mala napuchnutú ale ked som ju držala vo zvýšenej polohe postupne po 1-2týždňoch mi úplne odpuchla :)... aj s prstami hýbem.. aj na rehabilitácie chodím :) už je to lepšie ..
a chcem sa ešte vyjadriť k 1.komentáru kikuš: si kompletná? :) nikomu to neprajem ale s tebou by som si to veľmi rada vymenila..

hrusko

ak ste mali zlomeninu v lakti a nevystriete ju odporúčam vám liečbu takú a to že si naplníte nejaký lavor horúcou vodou do nej date sol a cvičte s tým....pomáha to aj môjmu dedkovi povedali že nevystrie cvičil takto asi dva tri týždne a dnes s nou normálne vystrie :) skúste to nič zato nedáte :))))