Pred siedmimi týždňami som si zlomila ruku.Mala som ju týždeň v dlahe,potom 3 vsádre.Po zložení sadry znova 2 týždne v dlahe.Po skončení liečby snímok a vraj ruka je vporiadku. Je to možné že ju mám celé dni opuchnutú a odpuchne lan v noci vkľude ? S prstami len sťažkosťami pohybujem a stále ma bolí.
Zlomenina ruky
Ja mám zlomenu ruku, mám užívať anavenol
Pre 3 mesiacmi som si zlomila pri páde zo schodov ruku v ramene. Mala som ju zafixovanú 3 týždne,potom som absolvovala rehabilitáciu/magnet+cičenie/.Ruka ma stále veľmi bolí, dokonca ešte je vidieť aj modriny.Sama so si dávala kostihojovú masť-2 kelímky/50 a 100 ml./,2 tuby 75 ml- gél kostihojový, alpu z kostihoja ,dolobene gél,2 tuby-heparoid a nič....Ruka stále bolí-neviem ju vzpažiť, ani dať dozadu. Dennodenne s ňou cvičím. Čo ešte mám urobiť?!
ZDRAVIM AKO SPôOZNAM ZE SOM SI ZLOMIL RUKU KED SI TLACIM NA TO MIESTO NEBOLI TO ALE PRI POHYBE ANO
je to normalne, mne prst opuchal 2 mesiace
ano, je to mozne, kvoli zlemu prekrveniu v sadre a dlahe. odporucam co najviac drzat ruku vo zvysenej polohe a vela pohybovat prstami! jemna masaz celej ruky tiez pomoze. tvoja reakcia je normalna, ver mi, ze to chce cas!