Ahojte baby,nikdy v zivote som si nemyslela,ze splodit dieta je take tazke,kedze prve bolo na prvy sup.
viem ze sa nemam stresovat,ale kazdy mesiac to iste-NIC,je mi z toho nanic.nic nefunguje,nic nezabera,skusame len kratko ale som asi prilis slaba.chcem povzbudit lenuliatko,lebo ked som sem pisala prvy krat,ona bola prva,co odpisala.a pomohla.dik huska
nie a nie to prist-tehotenstvo
anka ja som HAK nebrala ani pri prvom ani teraz,preco?
huska, prestaň myslieť na tehotenstvo, uživaj si sexu bez starosti a nervov. Ak dieťatko má prísť tak príde určite. Lebo potom keď už nebudeš chcieť otehotneť budeš sa musieť chrániť. Držím palce aby vám ro vyšlo.
ivka dik za radu aj prianie.niekedy aj okolie dopomaha k tomu stresu,myslim tym pracu,napatie v nej a tak.ale snad sa coskoro podari,fiiify a tebe nech sme uz coskoro tehu a ozvi sa.papapa
ja som pri prvom nebrala vobec nic,a bolo vsetko ok.ved to urcite pride,len toto obdobie medzi tym,je take zvlastne,ze to nevyslo podla mojej predstavy a tiez tie tehu kamky,vsetkym doprajem ale ma mrzi ze to nevychdza prave ked by sme chceli.
Ivka si zlatá. Jasne, že by som takú radu brala. A nechcem hovoriť za Husku, ale verim, že aj ona, že Huska?
Ja tiež verím, že to vyjde, len momentalne sme v tom štadiu, že sa zmierujeme so situáciou, že som "snažilka". Do teraz sa ma to netýkalo. Ja som po jednej operácii na gynde, ale už je to vyliečené, a doktorka mi povedala, že s týmto problémom ženy majú deti. Ale možno to má vplyv, tak uvidíme.
Este k uzivaniu vitaminov,ktore si kupujete v lekarni. Su sice vyrobene z prirodnych zdrojov ale spracovane chemickou cestou,obsahuju farbiva a maju
velmi nizku vstrebatelnost. Organizmus
z nich dokaze zuzitkovat len 8 - 10 %.
Maminam,ktore ich pocas tehotenstva uzivali sa rodia deticky s vyssimi porodnymi vahami.
Dievcata nebojte sa, ak ste v poriadku vy aj partneri, urcite sa to podari.
Pomaha precistit organizmus od skodlivin, urobit detoxikaciu a doplnit vitaminy ,mineralne latky a stopove prvky a babetko pride ani sa nenazdate.
Mozno sa to nepodari ani na prvy , druhy ci treti krat ale urcite sa to podari.Velmi casto sa nezadari len preto,ze to velmi chcete a nevedomky ste pod stresom vy a aj vasi partneri.Ak
budete potrebovat pomoc, mozem vam poradit prirodne doplnky,ktore pomozu
upravit hormonalny cyklus a dovyzivit organizmus.