Ahojte baby,nikdy v zivote som si nemyslela,ze splodit dieta je take tazke,kedze prve bolo na prvy sup.
viem ze sa nemam stresovat,ale kazdy mesiac to iste-NIC,je mi z toho nanic.nic nefunguje,nic nezabera,skusame len kratko ale som asi prilis slaba.chcem povzbudit lenuliatko,lebo ked som sem pisala prvy krat,ona bola prva,co odpisala.a pomohla.dik huska
nie a nie to prist-tehotenstvo
ja uzivam pregnium,ma velky obsah vitaminov a tiez kyselinu listovu.ja som v tom bola 7 rokov,ze ked chcem tak bude-omyl.my vobec nepijeme a nefajcime,takze tak.mozno som aj dost upreta na to,ze 3 moje kamosky su uz v 3 mes.a ja stale nic.
A čo ste už skúšali? Ja zatiaľ užívam maternu a kys.listovú a manžel koenzym Q10. Ževraj to je aj na pohyb spermií. No a nepijeme a nefajčíme.
Je to také čudné, lebo 4,5 roka sme boli v tom, že to vyjde a nič. Nemyslieť na to je ťažké. Veď skús nemyslieť, to sa dobre radí, ale ťažko realizuje.
andrejka,ja sa nevzdavam,ani dlho nebudem,len to cakanie,to myslenie,ze to nejde-to ma dost vycerpava.
netreba sa vzdavat, aj mna chceli mat moji rodicia a rok skor :) a ked uz pomaly stracali nadej, zrazu.. som bola ja :)
tak fiiifa,asi neuveris ale my tiez od zac.roka,je to kratucko ale necakala som to.
Ahoj huska,
som si myslela, že som tu nevedomky napisala môj problem. :DD Robim si srandu, lebo ja som na tom rovnako. S tym rozdielom, že náš malý má 4,5 roka a my sa snažíme len od začiatku tohto roka. Ale tiež sme prekvapení, že to nevyšlo na prvý šup, ako pri prvom.
my sme sa 7 rokov branili,a teraz to nejde.milovali sme sa cez vsetky mozne aj nemozne dni,uz to ani nesledujem.gynekol.chodim len na prehliadky,tak som z toho trochu vedla.asi to bude psychika.
ja ťa chápem,hoci ja som s tým problém nemala.naplánovali sme,že teraz chceme,a prišli...chce to čas,a hlavne vypnúť,uvoľniť sa,a manžela mať stále doma.
dik vierka,ale nejde to z hlavy,aj koli praci aj koli malej,ktora ma teraz 6 rokov,cize to prve bolo pred 7 rokmi.
Koľko má to prvé dieťatko?vyhoďte to z hlavy/to silné chcenie/ a milujte sa preto,že sa milujete navzájom,a nie pre splodenie bábätka.zdá sa ,že je to najľahšia vec na svete a ono to tak nieje.