prečo si vyberám takýchto partnerov?

Príspevok v téme: prečo si vyberám takýchto partnerov?
pipa

Moj problem je, ze si neviem najst normalneho chalana. Mam 23 a stale zijem v oblakoch, snivam o princovi na bielom koni, niekoho do koho budem naozaj zamilovana. Viem, ze mam este dost casu a tak, ale moj problem je, ze ma vzdy pritahovali a stale pritahuju velmi zvlastne, divne typy muzov. Mam rada starsich, nad tridsat rokov minimalne, dotycny musi mat caro. Proste uz som sa tolko razy sklamala,.. viem ze by som ich mohla mat vela, takych normalnych chalanov, ale mna proste nepritahuju. Uz som mala aj zopar cudzincov, z toho jeden skoro styridsiatnik, ale nic vazne to nebolo ani s jednym z nich. Jednoducho ja sa bezhlavo zamilujem do takych typov, o ktore by ostatne baby urcite zaujem nemali. Napr. minule to bol jeden prachaty francuz, co trosicku hovori slovensky a ktory sa obcas pohybuje v nasom meste. Je toto normalne? Poradte prosiiim.

alča

...babenky nesnívajte zbytočne o vyblýskaných tátošoch a pracujete na sebe aby ste zarobili na autíčko vlastnou šikovnosťou a boli silné. Potom si môžete vyberať aj princov bez tátoša.

slusny_muz

No asi budes mat nejaku ucylku na auto. A je jedno ake auto ma? Alebo to musia byt len nadupane "kary". A zelazi Ti len na aute alebo aj na tom ako vyzera, ci je inteligentny a tak...

drakulica

Ahojte.ja si nemozem najst chalana lebo si strasne vyberam,ked nema auto,nezacnem si s nim, aj keby som velmi chcela.ale nedokazem to porusit.poradi mi niekto???

realita

Ludia co tak zmenit myslienky...ci chcete, alebo nie preve nimi si tvorite "svoj svet" ak stale myslis len na to preco sa ti do cesty pletu takyto ludia.....a vidis len negativa..tak prave takeho chlapa dostanes...Myslime pozitivne!!! Robi to zazraky.

jaka

ahoj,nic si s toho nerob,ja som skonstatovala zo svojho 44r,zivota nasledovne.14 rokov namzelstva o nicom ,v 27 roku svojho zivota som stretla 51r,a zenateho trvalo to 3roky na neho nikdy nezabudnem,dal mi vela,o 10 rokov neskor stretla som cloveka o 14 rokov star, a samozrejme zenateho sme spolu 3 roky a som stastna,zmazala som z mysle vsetky skrachovane vztahy s rozvedenymi ,seberovnymi,bohuzial tento mi vyhovuje,urcili sa pravidla,zoiadne rozvody a podobne blbosti,mame spolocne hobi,doplname sa a tito dvaja chlapi v mojom zivote su s ktorymi som sa nikdy nehadal,manzelstvo s peknym a inteligentnym,dobre postavenym bola somarina ,vitazstvo su dve nadherne deti ,teraz uz vysokoskolaci.A ja si zijem so svojim deduskom,kazdy samostatne ale milujeme sa ,ostam sama sebou,bez pretvarky a intrig,lebo ma chce mat taku aka som.Takze nehladaj pockaj on pride ako mi prisli tito dvaja a vycitis to velmi rychlo ,srdce ti to povie.ver tomu

puma

no u mna to bolo takmer vzdy naopak :))).mna skor vyhladavali taky muzi aj rada som snimi vyskusala kamaratstvo ci vstah no v kasdom pripade som mala vela drahych zazitkov.a rozumiem si zo starsimi velmi dobre ja im tak lahko nedam to ich mozno pritahuje a tak ma dobyjaju boh vie.ked clovek dobre vyzera vsetko pride samo .no a aj ja mam 19 a tak isto zijem v de a mam tam mojho nemca timka no ale predstavte si ze on ma iba 23 rokov a je na dost velkej urovni hmmm.moj nalmladsi :))).pozname sa uz z sk ked tam pracoval v jednej firme ako veduci :))) a na diske ma oslovil moc som nejavila zaujem.som dost vyberava tak s malo kym sa viem stretnut ale s timom to slo samo uplne samo a sme do teras asi uz 2 rok .a dakuem bohu ze ho mam lebo ho milujem :))).pipa verim ze aj tebe sa nieco take prihodi lebo je to krasny pocit co ja som moc vtedy lasku nepoznala bohvieako ma akosi ani nezaujmala v tom case ale niekto mi ju predsa predviedol .papapa

jana98

no ale niesi sama mna ties pritahuju starsi muzi a z majetkom a nasla som ties jedneho nemca zatial sme spolu uz vyse roka a pol no uz s nim aj byvam a mam len 19 rokov .po dokonceny skoly som sa sem nastahovala.a zatial to funguje.tak aj tebe drskam palceky .:))))