nie a nie dosiahnut orgazmus

Príspevok v téme: nie a nie dosiahnut orgazmus
werra876

ahojte, s priatelom sexualne zijeme uz takmer rok ale este sa mi zatial nepodarilo dosiahnut orgazmus pri klasickom pohlavnom styku. Iba ked pouzije ruky alebo pri oralnom styku, neviem co robit (s predoslymi partnermi som nedokazala dosiahnut dokonca ziadny), uz som uvazovala aj o navsteve sexuologa,lebo je to uz dlha doba. priatel je skvely, a velmi pozorny, myslim ze problem bude len niekde vo mne.

technécium

no tak aj ty si skús tieto body nájsť na tele, čím chudší tým viac je to intenzívne, lebo u moletnejších sú tie body prekryté tlmivou vrstvičkou tuku a tie ostatné sú moc ďaleko napr noha a to asi sa nedá stimulovať prstík na nohe a zároveň prirážať

technécium

werra presne to je ono preto som ti povedal body sústredenia nie rozkoše-to chce len vypnúť mozog a nechať voľné len centrum pre rozkoš

technécium

vieš leerka ja som chudý a šľachovitý a mne sa dajú na tele rozoznať jednotlivé pripojenia vačšiny svalov-úpony, preto som chudý a nechcem ani pribrať aj keď mi hovoria vyžla a pod-to ma naučil ten jogín-dokážeš si perfektne stimulovať telo len hmatom a mysľou-chápeš o tom je joga, tantra a pod

werra876

no moj najvacsi problem bude asi sustredenie, odjakziva mam problem sustredit sa proste pocas celeho dna mi idu myslou tisicky myslienok a spomienok a samozrejme aj pocas sexu , proste len mi tak prelietavaju nesuvisle obrazy zo zivota a ja nedokazem vypnut