ahojte, s priatelom sexualne zijeme uz takmer rok ale este sa mi zatial nepodarilo dosiahnut orgazmus pri klasickom pohlavnom styku. Iba ked pouzije ruky alebo pri oralnom styku, neviem co robit (s predoslymi partnermi som nedokazala dosiahnut dokonca ziadny), uz som uvazovala aj o navsteve sexuologa,lebo je to uz dlha doba. priatel je skvely, a velmi pozorny, myslim ze problem bude len niekde vo mne.
nie a nie dosiahnut orgazmus
no citala som ze na dosiahnutie orgazmu je prave dobra poloha ked je zena hore, ale praveze pre mna je tato poloha uplne medzi poslednymi co mi robia najlepsie, skor ked je to odzadu tak je to najsilnejsie.
vieš to chce, takto keď som chodil na tantrické cvičenia tak som sa tam naučil používať body na ľudskom tele-učil nás to čínan origoš, takže u mňa by si to nevedela predstierať tak, že by si ma oklamala a k tým bodom napr. pri sexe nech ťa chytí-palcom stlačí, hryzne na ako máš kosť pod krkom tak je tam taká blanka a jamka, tak 5 cm smerom ku hrudnej kosti, alebo nad pupíkom na ľavej strane presne v polke medzi pupíkom a posledným rebrom-aspoň u mňa sa dajú perfektne nahmatať lebo som chudý-šľachovitý-sú to síce nie centrá rozkoše ale totálneho uvoľnenia-až elektrického a pri sexe sa dajú ľahko dosiahnuť, alebo iné body na tele skúšaj-pomáha to fakt-tantra a joga a sex-super, myseľ čistá, telo v kŕči, skús si tie body stimulovať sama teraz a uvidíš približne kde to máš presne, potom mu to len ukáž
u mna to neutichne....len ja som bola vtedy akurat hore a uz som nevladala, tak som to stopla....moja chyba...mozno chybalo malo
to aj ja uz mam tolko krat pocit ze uz to bude a potom nic, zrazu to utichne z nicoho nic
tak ja mam priatela styri roky, takze tolko...aj ked raz uz som myslela, ze aj uz bude, ale neaknic z toho
a ako dlho ti to uz takto trva. totiz moji predosli partneri ma nedokazali uspokojit vobec ani cez klitoris, sucasny je uzasny ale obidvoch nas trapi ze sa nam to stale nedari tak spolocne, klasicky, a chcela by som to zazit aky to je pocit, ci je to silnejsie
ja si to nemyslím, ja to len robím trošku inak vieš-princíp je ten istí, ale sú tam nejaké odlišnosti a ty potrebuješ tie myslím, tak si niekoho takého nájdi, ja to aj tak nebudem lebo som sa zaťal, teraz, dnes, možno zajtra, pozajtra...
tak sme na tom rovnako....
iba vaginalny nie, pri orale sa dokazem spravit vzdy.
a nezazivas vobec orgazmus alebo nedosiahnes iba vaginalny