Čierne vlasy

Príspevok v téme: Čierne vlasy
laurikaa

Túžim lesklých čiernych vlasoch,ale trvacnu farbu ešte použiť nechcem, mate skusenosti so šampónom aleboinýcm prostriedkom ktorýmzískam peknú farbu? Tie šampóniky na 8 umytími nechytajú, Pelette shampoo čierny sa zase ževraj zle vymýva.Tak rozmýšlam nas Loreal Casting creme gloss, neviem sa však rozhodnúť či ebenová čierna alebo moodročierna. Zvláštne že tá ebenová vyzerá na krabičke ako hnedá.. Máte skúsenosti s touto farbou/prelivom?

Lu cka

ahojte :) ja si vlasy farbím na čierno asi 4 roky a vyskúšala som už rôzne značky. šampóny by som vám neodporúčala, lebo je tam ovela viac chemikálií ako v trvácnej farbe, tým že tá farba sa musí za nejaky čas vymyť. ako každá čiernovláska, túžila som po maximálne čiernej a najlesklejšej farbe ako sa len dá. väčšina farieb sa mi vymývala rýchlo a neboli ani také lesklé alebo tmavé. a potom som začala používať palette salon colors 1-0. je to najčiernejšia a najlesklejšia farba akú som kedy mala. vlasy mám z nej super a neničí. navyše sa farbím raz za 2-3 mesiace a farbu mám stále krásnu čiernu, svoje prirodzené vlasy mám stredne až tmavo hnedé a keď mi odrastajú tak mi tie odrasty nekričia. a farbím sa iba preto že už vidím rozdiel medzi korienkami a ostatnými vlasmi. ale intenzitu má tá farba aj po 2 mesiacoch stále super. takže ja za seba odporúčam túto farbu. používam ju už dlho a som s ňou maximálne spokojná :)

mimula

caauteee, som taktiez ciernovlaska, vzdy som mala problemy s vlasmi, bud sa velmi mastili, velmi boli suche, rozstiepene konceky, fadne, onicom. Farbila som si ich, aj farbim. Presla som si:)) vsetkymi typmi, tak sa zda, no teraz som v celku spokojna. No a co Vam mozem poradit je to osvedcene, nezatazovat vlasy zbytocne silikonmi, alebo az prilis prehnanou starostlivostou. Mne co sa osvedcilo, tak je pouzivanie samponiku na aj kazdodenne pouzitie, toho snad najlacnejsieho, nema dokonca ani znacku podstate ide o VAJECNY SAMPON, v takej malej tube, cca za 60centov. Plus domace recepty ako citronova stava, jablcny ocot! ten neskutocne dodava lesk, vlasy su pevnejsie,staci preliat vlasky po umyti. Zapach vymizne zakratko, ziaden strach. Preliate s kavovym odvarom a co sa tyka masiek(biely jogurt, vajicko, citron, kokosovy olej atd.) A podotykam taktiez pomaha naniest si PRED umyvani vlaskov masku alebo kondicioner...URCITE PRED UMYVANIM. Overene :)) a farba?? moja znama kadernicka, kamoska mi velmi dobre poradila farbu od Garnier Naturals s olejmi...ta vraj najmenej poskodzuje strukturu vlasu, a su vraj najlepsie. Suhlasim ze Pallete..su onicom..mirka

cicuš

Dobrý, mam tmavo hnedé farbené vlasy ktoré by som chcela zmeniť na ryšavé, lenže to tak lahko neide.Cez výkend som bola u kaderníčky ktorá mi zafarbila no farba chytila pri korienkoch kde mam odrastené vlasy a maju troška nádych ryšavej...ale nie je to vidieť až tak.Viem že by som asi mala dať zosvetlit vlasy, lenze sa toho bojim ze sa mi znicia...aj tak mam strasne jemne vlasky.Som počula inak že sa da kupit odstanovac chemickej farby...Mal s tým už niekto skúsenosť?Pomôže to?

rew

Lolitkáá696> no ty si aky macher.. btw. poznala som babu co si farbila od 13 rokov vlasy.. casom toho bolo menej a menej co mohla farbit.. dufam ze tvoja farba je lepsia ako bola ta jej..

Lolitkáá696

och ľudia... ja mam 12 rokov a trvacnu farbu ;)...Neviem čo tu riešite...proste daj si trvacnu a maš to ;)

Anonym000

Mám prirodzene čierne vlasy, takže mne nechytá nič okrem čierneho zmývateľnej farby (trvalú farbu som nikdy nepoužila, nechcem si zbytočne ničiť vlasy). Dokonca aj modro-čierna mi chytá na čisto čierno.

Ak chceš čierne vlasy odporúčam tmavohnedú zmývateľnú farbu (tie na 8 umytí nechytajú, skús tú na viac umytí). Chytí ti to na čierno a bude to vyzerať oveľa prirodzenejšie ako čierna farba.

Anonym000

Mám prirodzene čierne vlasy, takže mne nechytá nič okrem čierneho zmývateľnej farby (trvalú farbu som nikdy nepoužila, nechcem si zbytočne ničiť vlasy). Dokonca aj modro-čierna mi chytá na čisto čierno.

Ak chceš čierne vlasy odporúčam tmavohnedú zmývateľnú farbu (tie na 8 umytí nechytajú, skús tú na viac umytí). Chytí ti to na čierno a bude to vyzerať oveľa prirodzenejšie ako čierna farba.

shiaa

ja som práve vyskúšala palete shampo čierny na 24 umytí a z výsledkom som maximálne spokojná.Zatial ho mám len týždeň ale farba je stále istá... dám vedieť aká bude tak za mesiac..som zvedavá ako sa zmyje ale myslím že to bude o.k. :-)

Laurikaa

včera som v zahraničí videla Loreal Casting v odtieni Darkest Brown, ale somblbá, myslela som že ju majú aj u nas a nakepila:( Prečo u nás tento odtieň nedostať? Potrebujem niečo hnedočierne ale najlepše šampon, nie natrvalo,, asi len ten casting ebenova čierna žee.?