len taka otazocka:holite sa "tam dole" alebo nie?a ak hej tak cim? a este taka otazocka pre muzov-co sa vam paci viac oholena alebo neoholena?
oholit alebo nie?
azuritka a iný: založila som podobnú diskusiu - ako reaguje na holenie váš lekár, keď prídete na prehliadku. skúste si to pozrieť a prípadne prispieť.
Jednoznacne oholene, neoholene je nehygienicke...to mi chcete povedat, ze keby baba nemala vyholene napr. podpazusie tak by ste sa tam zaborili a pacilo by sa Vam to? Je to len zastaraly predsudok neholit sa tak ako si kedysi zeny a muzi neholili podpazusie...teraz sa pozerate na neholene podpazusie s hnusobou a presne sa tak zacinaju pozerat na neoholene pohlavie niektori ludia lebo je to nehygienicke...o par rokov to bude uz zase uplne normalne a aj ti co teraz tvrdia, ze oholene pohlavie nie je zdrave budu za to aby ich partnerka/partner boli oholene. Okrem toho, je to uzasni pocit ked mas oblecene nohavicky a a cez ne Ti neprepichavaju chlpy, nic sa Ti medzi to nezachytava a pod. Doporucujem skuste vsetci a z vlastnej skusenosti si dovolujem povedat, ze chlapom sa to paci aj ked neskuseni mozno chvilu cumia ale potom sa idu vyholit aj oni :-) Chlapovi to treba otvorene povedat nech sa oholi ak to partnerka tak chce ak jej to nevadi, nie je co riesit... :-)
určite podľa mňa nieje normálne, keď sa mužovi páči na čisto oholená, tie chlpy tam proste patria a vôbec niesu fuj ako to niektorí píšu, ale je podstatné či je partnerka čistá, voňavá a hlavne zdravá,lebo čo máš zo super oholenej ked má v nej plno chorôb.Kďe je chlp tam je chuť a už dočerta prestanťe všetko len vyhoľovať.Mám 31 rokov a som úplne normálny muž.
ja to robím na čiarku, tak som oholená aj nie,
ja osobne nemam rad vyholene uplne, len mierne skratene.
No dobre,tak teda podla vacsiny je to lepsie do hola,ale ako to spravit,aby to tak straaasne potom nesvrbelo a aby chlpky nezarastali.Vacsinou to potom vyzera...no...ako postipana od mravcov...fuj...takze podla mna holit okolo bikiniek a nechat taky esteticky obdlznicek...co vy na to?
tiez mi to pripada take pedofilske. ale zas je to hygienickejsie aj krajsie. aj ked Boh asi vedel preco nas takto stvoril
tak ja som zatazeny na nehololene,ked je baba vyholena ma ovela menej pritahuje,cize ma to velke vzruso tie chlpky