Starsi partner

Baška 28

Ahojte, môj priatel je odmňa starší o 23 rokov .......... Poznáme sa asi 10 rokov no sme spolu už skoro rok nadovšetko ho milujem a nevimenila by som ho za žiadneho iného :* Na začiatku nášho vzťahu ma troška trápilo čo si ostatný ludia o nás myslia ........ Teraz je mi to úplne jedno.

miusks

36rokovy rozdiel....bozee teraz sm si precitala tie dve stranky co su tu napisane...hmmmmje to az tak zle? Ked si rozu.ieme a podob. Mammat vycitky,abo strach z davu??

miusks

Milujem ho,tak ako nikdy nikoho. A citim,ze uz nikdy nebudem tak milovat ako jeho. Je ocarujuci,v mojich ociach je prrkrasny,sexi,vzrusuje ma. Nas sexualny zivot, taky sm este nemala..vsetko snim je prekrasne.... nas vztah, pozname sa 5 rokov a uz rok sme spolu, je moj sef,teda pracujeme spolu,je mi naj priatelom,a je mi partnerom..o svadbe sme nehovorili,nepotrebujem..staci mi to co citim.jeho laska vyzaruje ja ju primam, on moju zase..zazivame tolkej srandy ,adrenalinu, vzrusenia .....
Lenze.......................
Ludia........................
A to je moj problem...
Ja viem ze, az ked prestanem mysliet nato co si omne druhy myslia,tak az potom zacnem zit...
Ale je to strasne tazkee
Chcla bysm byt flegmatikom aspon na tych ludi...
Neviem co mam robit,kazdy den stym bojujem..

Ja297

Ja s mojim priateľom budeme spolu 7rokov a vekový rozdiel mame 34rokov. A nemenila by som je citlivy, zodpovedný, starostlivy, vzťah k deťom i zvieratám, navari, ozehli, operie uprace. A aj ked sme fyzicky vekovo odlišní po psychickej stránke sme na tom rovnako cca obaja 35 rokov :) proste vek je len cislo, nevyjadruje, ze kto sa na kolko citi.

čistá láska

miusks, ak ho tak ľúbiš, vezmite sa. Budú zazerať menej. Alebo on si ťa nechce vziať?

Si mladá pre takéhoto muža. Jeho myšlienkový svet je vzdialený tvojmu. Možno hľadáš len to, čo ti tvoj otec nedal, možno hľadáš otcovskú ochranu. On ťa ľúbi? Nepozerá na teba len ako na dievčatko, ale nie pre seba rovnocennú ženu? Možno mu lichotí pozornosť dievčaťa, ktoré by mu mohlo byť dcérou. Ale je to z jeho strany ozajstná láska? Nestrácaš čas vo vzťahu, ktorý nemá perspektívu? Spávate spolu? Bol by s tebou, aj keby si sex odmietla do svadby?

Si pripravená možno už o takých desať-pätnásť rokov starať sa o neho? Možno ho kŕmiť, možno aj prebaľovať? Siaha tvoja láska až tam? Si pripravená dávať bez toho, aby si dostávala niečo späť?

Hľadaj pravdu hlboko vo svojom srdci...

Slobodna

Kokos o 36 rokov??? Ved to ma 61 rokov! Neviem, ale mne to uz pride cez a dost nechutne, ale ked lubis ... tak lubis. No s tym musis pocitat, ze okolie z toho nadsene nebude a sama sa s tym musis zrovnat.

miusks

Mam 25rokov,moj partner je starsi o 36 rokov. Lubim ho,nadovsetko.... Nikdy sm nikoho tak nelubila... ale mam problemy stym ako namna ludia zazeraju,nenavidim to...chcela bysm vediet vas nazor,ci to je normalne.. tiez to je premna taky sok,nechapem sama zo seba, ale ked ho lubim,,najradsej bysm sa nezaoberala druhymi,ale nejde mi to....

mamyna

mam 21 a partner 47 ro.. sme zosobaseny mame krasneho synceka spolu ziju z namy eeste aj jeho 9 a 10 rocne deti z jeho detmy dobre vychadzam maju ma radi a ja ich mojho malicke maju tak isto radi vravia ze je to ich zajacik haha .. na veku nezalezi a ak niekto ma z tym problem my to neriesime zijeme nas zivot a MILUJEME SA

em1s

ale samozrejme záleží aj na vonkajších okolnostiach - keď je ona príliš mladá, tak rodičia a okolie to môžu vnímať veľmi negatívne.
Ja mám priateľa staršieho o 12 rokov a máme veľmi pekný vzťah. Síce mi nie je príjemné myslieť na to, koľko žien mal predo mnou (a z toho komplexy), ale zasa vidím, že ho vychovali. Prídem k nemu domov, má tam normálny poriadok, plnú chladničku, ešte som nikdy necítila, že by smrdel :).
Keď som mala chalana staršieho o rok, často sme museli riešiť úplné malichernosti a hádali sa a urážali kvôli nepodstatným blbostiam. Teraz toto vôbec nie je a ja mám zasa o pár starostí menej.