Ahojte ma niekto skusenosti s yadine? vylepsila sa vam plet??? hlavne o to mi ide, a pribrali ste z neho? .. ja by som bola rada keby som z neho pribrala, chcela som chloe ale lekar mi ich nechcel predpisat:( tak dufam,ze su yadine aspon trochu podobne,prosim napiste ake mate s nimi skusenosti, s pletou chudnutim briberanim, prsia ci sa zvacsili a tak prosim:)
Yadine!
Dobry den ,
Predam 2 plne blistre Yadine , EXP: 01/2020,
za 16 EUR . 0908110550
asi to bude nejaka blbost. spytaj sa na antikoncepcia.com tam dostanes yarucene info z prvej ruky
Viete niekto nieco o tom ze yadine na slovensku konci?? a celkovo vraj firma sa zluci s nejakou inou..co je na tom pravdy? pred par dnami mi to povedala gynekologicka, tak neviem ci chcela aby som presla na ant. karhlu alebo je to naozaj pravda...
Čaute baby....predám 2 blistre Yadine originál s príbalovým letákom, s krabičkou a púzdrom za 20 EURO (dokopy). Podobne mám aj Maitalon 2 blistre, tiež s originál krabičkou, príbalovým letákom a púzdrom za 22 EURO (dokopy). Ak máte záujem, tak kontaktujte na ewikka@orangemail.sk. Prípadne na mobil: 0944 024 236. Ak osobný odber, tak najlepšie Trnava alebo Bratislava.
zo zaciatku to bolo vsetko v pohode, to priberanie som si vsimla az ked to bolo fakt vidiet a tie bolesti sa casom zhorsovali... bola som na roznych vysetreniach a nic mi nenasli tak idem zmenit antikoncepciu a uvidime co to urobi
to ako preco si uzivala hak dva roky, ktora ti vobec nesedela???
to ako preco si uzivala hak dva roky, ktora ti vobec nesedela???