Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Yadine!

Príspevok v téme: Yadine!
klarra

Ahojte ma niekto skusenosti s yadine? vylepsila sa vam plet??? hlavne o to mi ide, a pribrali ste z neho? .. ja by som bola rada keby som z neho pribrala, chcela som chloe ale lekar mi ich nechcel predpisat:( tak dufam,ze su yadine aspon trochu podobne,prosim napiste ake mate s nimi skusenosti, s pletou chudnutim briberanim, prsia ci sa zvacsili a tak prosim:)

mims

ahojte, ja uzivam uz asi 2 roky triregol... je to asi to najhorsie, co moze byt. Mavam strasne bolesti v podbrusku, aj mimo menstrucie, pribrala som 10 kil a to som jedla zdravo a malo, pravidelne som chodila do fitka a na treningy, takze som musela pribrat jedine z HAK...chcela by som zacat uzivat Yadine,citala som vela kladnych recenzii, tak dufam, ze mi sadne lepsie a podari sa mi dat dolu tie kola navyse.

NickyH

Z yadine som nepribrala,nezvacsili sa mi prsia,ani nijak som sa nezmenila na vonok.Prave preto som chcela ved aj konkretne tieto lieky,ked z inych sa clovek aj nechcene meni...Ale neuzivat,ak mate problemy s cievami!

Zuzinka666

Ahojte beriem yadine len 1 týžden ale odkedy som si tabletky nasadila mam zvláštny pocit vnutorného nepokoja a v podbrušku mam pocit bolesti ....je možné že to sposobily tabletky ??? mala by som ich zmenit alebo radčej ešte počkat ?

Zuzinka666

ahojte beriem Yadine iba 1 týžden ale mam zvláštny pocit vnuútorného nepokoja,pocit nafúknutého brucha a taký zvláštny pocit v podbrušku ...myslíte že to može byt sposobené tabletkami ? mala by som ich prestat užívat alebo ešte skusit pokračovat či to neprejde ???

Zuzinka666

ahojte beriem Yadine iba 1 týžden ale mam zvláštny pocit vnuútorného nepokoja,pocit nafúknutého brucha a taký zvláštny pocit v podbrušku ...myslíte že to može byt sposobené tabletkami ? mala by som ich prestat užívat alebo ešte skusit pokračovat či to neprejde ???

Joka

Brala som Yadine síce len pol roka, ale stačilo!:( Na každého to pôsobí inak a mne zjavne táto nesadla.. Pribrať som síce nepribrala ani gram (aj keď ja osobne nepripisujem priberanie antikoncepcií), ani pleť sa nezhoršila (aj keď ani nezlepšila), prsia trošku povyrástli... Ale... "Dala" mi prudké zmeny nálad, až to aj mne už vadilo, strašný vnútorný nepokoj/nervozitu, a viditeľnú zmenu libida (chuti na sex)... Mať dokonalú postavu môže byť pekný sen, ale mne to za to trpenie naozaj nestojí, prechádzam na inú HAK..

enelka

Klarra, na kazdu zenu mozu posobit inak.. mne sa plet zlepsila, vlasy tiez a mam z nej vacsie prsia o jedno cislo.
Nepribrala som, skor sa mi zda, ze mam mensie problemy udrzat si vahu..ale to s tym nemusi mat nic spolocne

lioness_01

basinka, tým, že si nasadila znovu antikoncepciu si problém nevyriešila, iba ho znovu potlačila a raz ju zase len budeš musieť vysadiť a potom čo?

basinka44

ja som brala yadine 1 rok, a do vtedy bolo vsetko v poriadku a uzivala som si krasnu plet, a nepribrala som ani kilo. jedneho dna som ale stratila chut na sex a ani neviem kedy to prislo presne, proste ani som nan nemyslela, zacala som byt podrazdena, zacali mi padat vlasy. a kazdy den som vyletela na priatela. ked sme sa kvoli mojim vylevom rozisli myslela som, ze som sa vazne scvokla a sla som naozaj psychologovi. nezistil niaku vaznu chorobu, a poradil nech skusim vymenit antikoncepciu alebo ju vysadit. Tak som ju vysadila, bola som sama tak mi ju netrebalo. Po mesiaci bez YADINE som sa vyhadzala ako nikdy v zivote, podkozne vyrazky velkosti hrachu, mastna som bola aj ked som rovno vysla zo sprchy. proste vyzerala som strasne. P´po 9 mesiacoch som to vzdala a nasadila druhu antikoncepciu. Zatial je to v poriadku.

beylis

Ja mám veľmi dobré skúsenosti s Yadine,nepribrala som skôr naopak no prvé dva týžďne ma večer napínalo nalačno aj po najedení,no teraz je to v poriadku, zmeny nálad nemávam,nezmenila som sa ani po sexuálnej stránke všetko po starom :) odporúčam