Chlamydie

lukkAas

no len som bol an fore chlamydie.info...a ludia mi to potvrdili ze moje problemy mozu byt spjene s chalmydiami ze by som si mal cim skor dat spravit testy...a vobec nech si nemsylim ze je to pohlavna choroba da sa prensat kvapockovou cestou cez dutiny pluca ale vobec nemsuai vyvolavat zapal pluc priedusiek a podobne...takze asi pojdem na tie testy....a problemys pametou mali na fore vaiceri ludia a s koncentraciou...takze v tomto mojom pripade to nebude len hypochondria....a nadmerne sledovanie si myslim.....vsetky symtomy sadnu na mna a je pravda ze sa uz 3 tyzdne vkuse necitim ako som s acitil predtym to je fakt....

lukkAas

osobnostne testy som robil dokonca :) a vyslo mi t celkom v pohode :) ze som bystry inteligentny chalan :) ma sama chvalila psychologicka. Akurat co negativne mi tam vyslo ze som precitlively...a vsetko si pripustam, takze ten test dost asi pravidivo am ohodnotil :D

vsevedka

Tak dúfam, že tam budeš chodiť, psychológ má viac času rozobrať tvoj problém ako psychiater, veď oni dvaja spolupracujú, takže možno s tebou v budúcnosti psychológ urobí aj nejaké testy, ktoré zhodnotí aj psychiater.Dúfam, že sa tam nebudeš hanbiť chodiť, keď bolí hrdlo predsa ideme bežne k ORL, ale keď je problém psychický, máme akýsi blok ísť k odborníkovi psychiatrovi, aby nás tam nedajbože niekto neuvidel, ale to je problém ako je vnímané psychické zdravie v celej spoločnosti.

lukkAas

noo bol som u psychologicky a ta mi odporucila si davat aj sem tam lieky ak by som citil nejaku uzkost takze som siiel aj k psychiatrocvi kedze psycholog nemoze rpedpisovat a dal mi Atarax 25 tabletkovy uzivat rano. neviem ale asi mate pravdu ze je to len privelke sleodvanie mojej osoby lebo co som mal zaujmy v minulosti to ako keby som nebol ja co ma bavilo ma zu etraz vobec nebavi...ako keby skoncil jeden zivot a zacal druhy...a myslim si ze taketo stavy nejaka vazna choroba nenavodzuje...

RNG

depresie s nedostatku vitaminu D(a teda nedostatocnej absorbcie mineralov) sa daju napravit pomerne lahko branim rybacich olejov, 3x3 gramy denne alebo plna lyzica tekuteho.

vsevedka

Luky a koho si navštívil-psychológa, či psychiatra? A čo ti povedal, nebudeš už k nemu chodiť na "sedenia"? Či ti doporučil aj nejaké lieky?

.

tie tvoje príznaky má pomaly každý tretí človek.Je zimné obdobie málo svieti slniečko,nedostatok vitamínov.Prepáč,ale u teba to bude psychická porucha.Možno si prepracovaný,alebo ak študuješ tak vyčerpaný zo školy,b každom prípade zační myslieť na niečo príjemnejšie.Dnes je piatok choď sa niekde zabaviť aby si prišiel na iné myšlienky.Až ti to neprejde,navštív psychológa,alebo psychiatra ten ti najskôr poradí.