Chlamydie

lukkAas

noo viem aleeee tak zaciatkom tohto roka to ide somnou dole kopcom...a celkovo neviem co mi je....hlavu mam uplne mimo pamet to ani nehovorim a boelsti ruk a slabost a aj sem tam bolest noh neviem fakt k comu mam prpisat dalej bolest oci a aj hlavy....

.

Lukáš ale teraz úprimne,vieš sa tešiť zo života,keď ťa zožierajú všetky choroby sveta?Vieš koľko ľudí je na svete postihnutých smrteľne chorých a nehovoria o svojích chorobách.Už som ti napísala že si čistý hypochonder,pochybujem,že ti ešte niekto odpovie.Melieš stále to isté,ako som to mohol dostať a už to máš potvrdené že chlamýdie máš?

lukkAas

noo nie ale ked zase jeden uzivatel napisal ze vsetko sedi an chlamydie...ale nechapem ako som sa s tym mohol nakazit :D

.

Lukáš nič ti nieje, všetky choroby sú len v tvojej hlave,si čistý hypochonder.Čo si vymyslíš nabudúce SM nemáš chlamýdie tiež nie tak čo taká rakovina alebo infarkt.Zamysli sa nad sebou lebo ti raz z toho preskočí.Máš aj niečo iné na robotu ako si diagnostikovať choroby,veď to u mladého chalana nie je normálne.Až nemáš tak si nájdi nejakú babu a rob niečo príjemnejšie

lukkAas

lebo som mal najprv podozrenie na SM-ku ma bolieva hlava, aj oko jedno mam trosku take zilkova aj koncatiny ma trochu bolia tak ja uz som taky popleteny od AIDS mam asi kazdu jednu chorobu sa mi tak zda... :((

lukkAas

nooo ale ked som nemal nechraneny pohlavny stykn aa ani nekaslem ani nic tak aka je pravdepodobnost ze mam chlamydiu???

RNG

su dva druhy beznych chlamidii,
chlamidia trachomis, lahsie liecitelna, obvykle okupujuca poh;lavne ustojenstvo, ale moze sa usadit aj inde, napr oci, pluca a pod. Prenasa sa dotykom, preto ju nazyvaju "pohlavna chlamidia" co je nespravny nazov.
Druha, ovela nebezpecnejsia a tazsie liecitelna je chlamidia pneumoniae, ktora sa najcastejsie nachadza v plucach, ale moze byt aj inde v tele a prenasa sa aj kvapockovou infekciou.

lukkAas

no hladal som ale som nenasiel...ale tak je to mozne ze b som to mohol mat ked z pohlavneho styku je to vylucene a kaslat som ani nekaslal a ani nekaslem...