HAK!!!!!!fuj

Príspevok v téme: HAK!!!!!!fuj
sweet_dreams

Pekný večer prajem všetkým,pred mesiacom som začala brať HAK,no este som nevedela co ma čaká,zacala som brat Yadine,no po 5 tabletkach ma strasne zacala boliet hlava,oci,a zaludok,tak som ju prestala brat,menstruaciu ked som brala este hak mala som ju slabu,taku obycajnu..no ked som ju prestala brat ta menstruacia asi osalela a lialo zo mna ako z krhly :-(...ked som ju prestala brat vsetke tie bolesti pominuli..s priatelom som uz nespala pomaly mesiac aj daco...a meska mí,myslite ze je to od tej hlupejj HAK?stalo sa to uz niekomu,kto prestal brat hak v polovicke blistra a tie hormony sa vzburili a nedostala to?:(pls..bojim saa..co ked mozem byt v tom,este z toho sexu pred mesiacom?:(ale ved som to dostala normalneeee..ochh

sweet_dreams

no tak dufam Moni ze mas pravdu :(...myslim,ze 5 tyzdnov je dlha doba aby som zistila ci som alebo nie vsak?:(...priatel sa na mna uz hnewa,ze si tolko namyslam :(..ma nervy joj..mama my vycita a stale hovori ze"ja som ti to hovorila aby si nebrala"..len ze som dodzubala do seba:-(...

moniqa87

tak podla mna sa nemas absolutne coho bat, aj ked viem, ze my zeny sme expertky na pripisovanie supermanovskych vlastnosti spermiam a podobne katastroficke scenare, ale myslim, ze aj tak mozes byt kludna, hak ti proste riadne rozhadzala cyklus, asi to este nejaky cas potrva

moniqa87

sweet_dreams, myslim, ze sa kludne mozes preradit aj ty k tym co maju iraciaonalny strach... vcera som zalozila temu...
myslim, ze moznost, ze si tehotna by sa dala uplne vylucit, pockaj nejaky cas, kym sa tvoje telo spamata, alebo si kup tehotensky, aj ked myslim, ze si si ho uz robila, nie? tak si urob este jeden a hlavne klud

sweet_dreams

joj take mam nervy na seba,za som ju vobec zacala brat...ochh...ja som nemala sex uz mesiac..a minuly mesiac som ho dostala normalny silny ako vzdy,takk neviem co si mmam mysliett...myslite ze by som mohla byt v tom?ale ved po mesiaci by mi uz daco bolo nie?ale prsia mam stale male a ani necitim ze ich mam nejako naliate,brusko chvalabohu neni nafuknute,ani neviem aky je to pocit,ked je nafuknutee aa papam ako zvycajne ....joj...teraz som citala ze po 4 tyzdnoch este neni vino na ultrazvuku ze je zena tehotna..ale ved lekar nevidi ze sa tam nieco deje?..moja znama bola u lekarky a ta jej povedala,ze ma cystu malilinku..no ale bola to ziva cysta...ale mne povedala ze je to tam ciste..

amaryllis7

ja som mala problemi s tvarou a kedze od koznej mi nic nepomahalo tak som skoncila na hak diane35. brala som ju rok aj pat mesiacov a kedze mi nezaberala na takej urovni ako mala tak som ju vysadila. no a potom sa to vsetko zacalo... meskajuce krami ale nie par dni ale tri mesiace... tehotna som byt nemohla pretoze som v tom obdobi priatela nemala.. sla som gynekologovi.. ona mi dala lieky ktore mi vyvolali krami. oni aj prisli ale s neuveritelnymi bolestami. a tvar sa mi este viacej zhorsila ale asi patkrat tak ako som ju mala pred hak. bol to velmi zly pocit a chodit tak na verejnosti (to by som sa vedela rozpisovat).. nakonec mi dali Roaccutan ale ten je este vacsi humus ako hak, lenze inu moznost som nemala.. ten mi na tvar zabral a teraz uz ziadne pupaky ma netrapia .. len tie flaky co po nich zostali. tie mi uz moc problem nerobia hlavne ze to uz neni take ako bolo. antikoncepcia je tak, ze na co pomaha napriklad na akne tak je to vsetko v poriadku ak sa uziva. hned ako sa vysadi hrozi riziko navratu napriklad akne co moze byt aj ovela horsie ako pred uzivanim hak. moj nazor na hak je taky, ze uz ju nechcem vobec. radsej budem rodit ako jablon akoby som tu svinu mala dostat do seba. len zbytocne nici pecen. samozrejme kazdy mame iny organizmus niekomu sa z hak nic nestane. tak tolko o mojom nazore na hak.

CMu_Q

ja ked som vysadila HAK, kramy som nedostala dva mesiace, je to humus a hlavne YADIN (aj vlasy mi doteraz padaju z toho) :((( ... a sex sme mali aj po vysadeni, tiez som sa bala, ze som v tom, ale lekar mi nasledne zistil zvyseny hormon, kvoli uzivaniu hormonal.antik.

džagodka

no ty si si to pekne posrala. mala si sa dohodnuť najprv s lekarkou, čo s tým. ja mam Yasminelle a to je skoro to isté ako Yadine a neivem si ich vynachváliť! Ale každá sme ina, treba skúšať. Nepadne ti hned prvá tak, ako by si chcela! Ja som si chválila aj tu prvu, žiadne nežiaduce učínky a tak...až kým som nepribrala behom mihnutia oka 10 kg ! Treba skúšať, alebo používajte gumy...