Pekný večer prajem všetkým,pred mesiacom som začala brať HAK,no este som nevedela co ma čaká,zacala som brat Yadine,no po 5 tabletkach ma strasne zacala boliet hlava,oci,a zaludok,tak som ju prestala brat,menstruaciu ked som brala este hak mala som ju slabu,taku obycajnu..no ked som ju prestala brat ta menstruacia asi osalela a lialo zo mna ako z krhly :-(...ked som ju prestala brat vsetke tie bolesti pominuli..s priatelom som uz nespala pomaly mesiac aj daco...a meska mí,myslite ze je to od tej hlupejj HAK?stalo sa to uz niekomu,kto prestal brat hak v polovicke blistra a tie hormony sa vzburili a nedostala to?:(pls..bojim saa..co ked mozem byt v tom,este z toho sexu pred mesiacom?:(ale ved som to dostala normalneeee..ochh
HAK!!!!!!fuj
ahoj sweet dreams..no tak k tvojmu problemu..je to z hak..nemozes prerusit samovolne branie tabliet..okamzite sa ti rozhodi cely cyklus..ak ti to nerobilo dobre mala si ist okamzite ku gynekologovi a povedat mu o problemoch pri zivani..vysadili by ste to a popripade by ti dal ine..no musis pocitat s tym ze samovolne vynechanie hak v priebehu cyklu okamzite prichadza menstruacia..najlepsie je zajst za lekarom..no a mysim si ze nie si tehotna,ale pre istotu si urob test..stoji par korun v lekarni..ja beriem hak uz pomaly druhy rok a nemam problemy,ale raz sa mi stalo ze som stratila tabletku a do dvoch dni pride menstruacia..to je normalny proces tela kedze nedostava hormony do tela..nemusis sa obavat,ale davaj si na toto pozor,lebo cyklus sa po takomto upravuje este par mesiacov kym to bude tak ako to bolo..tablety uzivaj v pravidelnom case,no samozrejme ak ti predpise ine..drzim ti palce a neobavaj sa a chod cim sor k lekarovi
dakujem krasnee zaa to ze sme popisali...maj sa pekne...papa
aj tak si myslim, ze tehotna nebudes, len prehodnot svoj vztah, ja uz pojdem lahnut do postele, maj sa krasne a drz sa
je to tázke musim uznat:((...vie ma utrapit,ale podla neho som vzdy ja ta zlá a vzdy ma svoju predstavu o tom kto ma pravdu...minule som si tak hovorila,jedna šľapka od nas uz si sporila peniaze ktore zarobila za noce aby mala na potrat..a pozri sa neni tehotna a ja co sa zo vsetkych sil snazim,len aby som nebola..mozem byt..ochh..to je spravodlivost..viem ze zivot neni celkom spravodlivyy
potom by si si asi mala dobre rozmysliet ci s nim chces byt
tak dufam,ze dozreje,aj ked niektorí chlap nedozreje ani v 30tke a o tom viem hovorit svoje...preto ani nechcem mat babätko s nim :(...ach jaj
no sme spolu viac nez 2 roky..a vies co je najlepsie??vtedy ked sa nam stála ta"nehoda"...pred mesiacom roztrhol saa kondom,lenze sa neurobil..mu hovorim ze zajtra mi chod kupit escapelle..a on na to:nemozem musim it na futbal..to ma dorazilo..este viac som zacala revat :-(
omg, ten chlapec by mal uz naozaj dospiet... je este evidente dost nezrely, ale ved ty vies preco si s nim a nikto nie je dokonaly, snad coskoro dozreje... aj ked u chlapov je to diskutabilne
no sme spolu viac nez 2 roky..a vies co je najlepsie??vtedy ked sa nam stála ta"nehoda"...pred mesiacom roztrhol saa kondom,lenze sa neurobil..mu hovorim ze zajtra mi chod kupit escapelle..a on na to:nemozem musim it na futbal..to ma dorazilo..este viac som zacala revat :-(
sweet_dreams, ale tak myslim, ze keby doslo k najhorsiemu, tak by ta snad neopustil... ved ste spolu asi dlhsie, nie?
ja som nedavno nahodila tuto temu priatelovi, ze co by spravil a on v pohode, pre neho je potrat to iste co pre mna, teda vrazda vlastneho dietata, takze viem, ze by ma podrzal, co je skvele...