ked to chlap nechce

Príspevok v téme: ked to chlap nechce
slecna dokonala

Mám taký problém. S mojím priateľom chodim jeden rok a zrazu odmietol so mnou sex aj oral. Zato by ma lízal aj robil prstami. Ked som sa ho pýtala,prečo nechce,tak povedal ze NEVIE,ze si neprosi. Kedze nebývame spolu,tak je tazke zosuladit klud a cas nan. Povedal, ze ked on chcel a uz mu to tyzden chýbalo a chcel,ze nebolo,tak ze nechce ani teraz.. Uz som sa ho skusala tristo krat nalakat nan,lenze marne, aj ked som ho vzrusovala,co som videla na vztýcenom muzskom nastroji tak povedal na poslednu chvilku ze NIE. Neviem si rady,co mam spravit aby to bolo take ako predtym.Som si absolutne ista,ze nikoho nema a ze nema ziadny zdravotny problem,kedze to DOLE vidim kazdodenne. Prosim poradte co mam robit s mojim chlapom.

schelby

a ulik, pre zeny nie je pritalive ked chlap neovlada gramatiku, len tak medzi nami, chod sa do prvej triedy ucit a mozno na druhy krat budes mat uspesnejsi psychicky vyvoj aj ked velmi o tom pochybujem.

schelby

ulik ty si vazne idiot, napisala by som ti ze si nieco ine, ale bolo yb to fakt prilis neslusne. Ze na zenach nie je nic itimneho? Kurnik bodaj yb si ty bol zenou! Zeny to maju horsie ako yv chlapy aj pri dostatocnej hygiene staci brat ATB a hned mas kvasinky, zato vy chlapy nekramujete, nerodite, len si ho pichate do diery ze to tak musim nazvat a kopec zien ma infekcie od muzov a este ked potom ides na gynekologiu tak taki ako ti zacnu pisat somariny. Ved sa zobud magor! Myslis, ze na zenam je prijene roztahovat nohy pred cudzimi? Ci je to zena alebo muz, to co ma medzi nohami ti na prijemnosti neprida. Ale toto moze napisat oba primitivny chlap, ktory nevie co je to byt zena, velke mudre reciale keby si mal byt na den zenou prosil by si, aby si mhol spút do svojho chlapskeho tela. Takych primitivov ako ty milujem. A napadlo ti, ze aj tvoja mama musela posdtupovat gyl. vysetrenia, porod, aby si tu vobec mohol byt? Aj to sa ti zda byt take divne? Nepoviem keby povies nieco na lahke zeny,alebo tak,ale nie veci co s atykaju zdravia a zena je nutena ist na vysetrenie, co si ty uz za cloveka? FAkt nepochopim.

kirusha

ulk zatože teba vzrušuje ked ti doktorka prehmatava gule tak tvoju manzelkuu nemusi vzrušovat nejaky doktor.i ked... niektory dokory su vazne fesaci..ale zato ma este nemusia vzrušovat..pako

miska31

Leerka super ako si to ulikovi napisala je to blb vieš jeho manželka keby bola tehotna a mal by ju vyšetrit gynekolog a nie žena tak radšej by jej nedovolil ist na vyšetrenie a to je proti rozumu.
Ulik a čo ty vieš možna tvoja manželka ti povedala že chodi k žene gynekologičke a chodi k mužovi,a len ty o tom nevieš ha.

leerka

teda myslim, ze divny si tu jedine ty, neviem, co ti stale vadi.... ja chodim gynekologovi uz 6 rokov a predstav si, ze mojmu piratelovi to vobec nevadi a zdam sa mu stale pritazliva....podla mna nemas co robit a cely den rozmyslas nad takymito kravinami,,,lebo normalne zmyslajuceho chlapa by to nenapadlo...
inak co na tvoj nazor hovori tvoja manzelka? a kolko mas rokov?

leerka

a ako ti ponizia manzelku? tak ze ju lekar vysetri a povie jej, ze je zdrava, tak ju ponizi, sa zobud....ked si taky mudry, tak chod na medinu studovat odbor gznekologia a uvidis co to obnasa.....si neaky zakomplexovany alebo si prisiel z 12storocia

leerka

ulik nehnevaj sa ale ty si trosku mimo nie....ved ked gynekologicka sa mi nepozdavala tak som skusala inde a akurat som natrafila na lekara, muza, tak nechape m co stale riesis....a tiez by som ti dopriala, aby si aspon raz bol zenou a siel na vysetrenie,
inak jasne, je to take prijemne, stranse ma to vsetko vzrusuje a ano vies on mi tak tymi zrkadlami tak paradne beha a potom aj tym sonom vo vnutri , ze sa tam hned aj spravim a potom tam da svoj penis, aby to poriadne dokoncil

si riadny idiot

mimi-

ja sa u gynek. vôbec neviem uvoľniť. ešte mi aj povie uvoľnite sa. aj bruško mám stvrdnuté,takže ho nemôže prehmatať.