ked to chlap nechce

Príspevok v téme: ked to chlap nechce
slecna dokonala

Mám taký problém. S mojím priateľom chodim jeden rok a zrazu odmietol so mnou sex aj oral. Zato by ma lízal aj robil prstami. Ked som sa ho pýtala,prečo nechce,tak povedal ze NEVIE,ze si neprosi. Kedze nebývame spolu,tak je tazke zosuladit klud a cas nan. Povedal, ze ked on chcel a uz mu to tyzden chýbalo a chcel,ze nebolo,tak ze nechce ani teraz.. Uz som sa ho skusala tristo krat nalakat nan,lenze marne, aj ked som ho vzrusovala,co som videla na vztýcenom muzskom nastroji tak povedal na poslednu chvilku ze NIE. Neviem si rady,co mam spravit aby to bolo take ako predtym.Som si absolutne ista,ze nikoho nema a ze nema ziadny zdravotny problem,kedze to DOLE vidim kazdodenne. Prosim poradte co mam robit s mojim chlapom.

technécium

sem dakde do mojej témy, je to pre mňa dosť dôležité a sme tu už nejaký piatok, tak si kamoška ne, síce sa poistím, ale potešila by si ma

technécium

leerka prosím ťa v sobotu mi napíš niečo-hocičo, trebárs, že som cocot, len čím skôr a v sobotu oki

slecna dokonala

ale sme spolu,praveze vsetko sa vyriesilo :)proste ze bola len nechut, ale uz aj nieco bolo,cize som spokojna :D

slecna parfektna

no ze proste nieco sa stalo a uz je to uplne oks. z jedneho dna na druhy..proste neverimm, ale som stastnaa..dakujem ludia,uz viem preco to nechcel :D

niekto

nechcem ti to ciernit ale podla toho co pises to asi nema dlhu buducnost :/
neviem mozno pomoze ked mu povies nech sa stebou porozprava alebo je koniec
alebo ho skus prinutit k rozhovoru nejak inak