Mám taký problém. S mojím priateľom chodim jeden rok a zrazu odmietol so mnou sex aj oral. Zato by ma lízal aj robil prstami. Ked som sa ho pýtala,prečo nechce,tak povedal ze NEVIE,ze si neprosi. Kedze nebývame spolu,tak je tazke zosuladit klud a cas nan. Povedal, ze ked on chcel a uz mu to tyzden chýbalo a chcel,ze nebolo,tak ze nechce ani teraz.. Uz som sa ho skusala tristo krat nalakat nan,lenze marne, aj ked som ho vzrusovala,co som videla na vztýcenom muzskom nastroji tak povedal na poslednu chvilku ze NIE. Neviem si rady,co mam spravit aby to bolo take ako predtym.Som si absolutne ista,ze nikoho nema a ze nema ziadny zdravotny problem,kedze to DOLE vidim kazdodenne. Prosim poradte co mam robit s mojim chlapom.
ked to chlap nechce
ludiaa :( je to na nic, nebavi sa vobec so mnou.je mi strasne zle a proste vyzera to tak ze ja som sa doteraz snazila vsetko napravovat a on to ma v pici. neviem co mam robit,je mi zle. :(v piatok sme mali rocne vyrocie a namiesto toho aby sme si to vysvetlili a dali dokopy tak povedal ze ide s kamosmi v noci pit.:( teraz ked si to chcem vsetko s nim vyrisiet povie "vies co nebavi ma to tu,ako na icq(lebo spolu teraz inak nemozme byt) a radsej idem na hokej :(caw...a mozem do druheho dna cakat kym nieco bude :( je mi smutnooo..poradte prosimm :(
muscha, nejaky problem?
bavite sa este o tejto teme vlastne?
Schelby jasne ona ho využiva a manipuluje s nim a ju to bavi.
miska nemyslim si, ze icov vztah dlho vydrzi,len zbytocne premarni svoj cas a zivot s niekym kto nema snahu sa dostat z toho von, ak ma nejake psychicke problemy. Nechapem to,ale co narobis, asi to usi pochopit sam. Ale jedneho dna na to pride,ale to uz bude neskoro.
tak to čo napisal ten ulik je fakt sila
Ale no da sa a teraz si uz tam nepiseme ale piseme si emaily tak uz chcel aj ist za nou a že budu pokračovat a tak neviem dnes ako.
no dnes som si ju citala, chcela som napisat dnes ale az neskor, len som to tu prebehovala a ked som toto zbadala co napisal ten primitiv nedalo mi to nenapisat. Ako sa mas?
Prečo si už viac nepisala do tej temy v ktorej sme sa stretli??pametaš??
ahoj Miska:-)