kedze zatial som nenasla nikde takuto temu(mozno som prehliadla),tak by som sa rada dozvedela,kolki z vas ju uz absolvovali a co v danych detoxikacnych dnoch konzumovali a pili.potesi kazdy nazor,ci pozitivny alebo negativny..:)
detoxikácia
Co si myslis o stravovani podla krvnych skupin?
prvy tyzden autorka odporuca jest zeleninu, vela pit a tak. Napr. rano struhana mrkva, jablcka, orechy, hrozienka, na obed brokolica s postruhanym syrom, vecera cervena repa, kalerab. Dalsi tyzden sa pridavaju dalsie potraviny, trva to 28 dni
V tej knihe to je nejak spojene, ked sa telo vycisti, tak potom sa moze aj chudnut. Hej su tam aj nejake recepty, ale dost malo
ja sa pytam len preto,ze v detoxikacia ide o zbavenie tela jedov..zacina sa ocistou hrubeho creva,od jeho deformacie zavisi dlzka nasho zivota,mnozia sa v nom hilobne bakterie,ktore casom prevladnu nad prirodzenou mikrolforou a zabrania je spravne pracovat a vytvarat okrem ineho aj vitaminy K2,B1,B12 a pod.
jedovate latky vznikaju priamo v organizme- v zazivacej sustave,krv by mala dostavat len ziviny a nie jedy,ktore vznikaju pri kvaseni a hniti
a presne na to sluzi detoxikacia,aby telu dopomohla vylucit vsetko,co mu brani a robi problemy:)
a este by som zabudla na velmi dolezite-vela sa hybem,teraz uz takmer hodinu denne,bojovy sport,plavaren,posilnivna,chodim so psom...
no ja som na ovoci,zelenine,bylinkove caje,oriesky,semienka + veela cistej vody,lanove semienka,psyllium..rozne to kombinujem...a caje max. 2 salky denne
chcem sa len spytat,ci ti ide o zbavenie sa jedov a toxinov v tele alebo o schudnutie??lebo nepoznam obsah tej knizky,ale ci sa skor nebudu sustredit na zbavenie tuku...su tam aj recety??
a ty si aku detoxikaciu vyskusala?
je to na principe krvnych skupin, zatial to len citam, potom uvidim ci sa do toho pusim. Prvy tyzden sa prevazne je zelenina (hlavne brokolica, cer.repa, mrkva a tak). Potom sa pridavaju dalsie potraviny. Na ranajky sa dost casto je struhana mrkva, jablcka, oriesky a hrozienka, to som uz aj vyskusala a dost mi to chuti
knizka je od Antonie Mačinovej, tusim sa vola schudnime raz a navzdy