detoxikácia

haluška

ahojte. kedy je dobré začať s detoxikáciou? aj takto pred zimou? či až na jar? a dá sa to, aj keď mám celiakiu?

kvietok1

prehandlo nema s detoxikaciou absolutne nic spolocne,len rozdrazdi crevo,strava nim rychlo prejde,nestihnu sa vstrebat potrebne ziviny

jalla

citornela:
ta stranka o detoxikacii,na ktoru si hodila odkaz cerpa informacie prave z knizky od Horakovej,o ktorej som uz pisala...

RNG

poecen sa detoxikuje klinicky ucinne protokolom dr Berksona.
Okrem toho su uzitocne aj vytazky z pupavovych korenov, vytazky z articokovych listov(obsah cynarinu, pri 5%koncentracii davka je 2 x 500 mg). Cistoaci a odtucnujuci je aj lecitin a najme calcium D Glucarate

viva viva

ja som uzivala COLONIX...mala so jedno balenie a ide si objednat dalsie....mozem povedat, ze som ho nuzivala proto, aby so schudla, ale skor na detoxikaciu...je super vec. Je si dam rano jednu cajovu lyžicku do cca 2 dcl vody zamiesam a vypijem....mozem povedat, ze mam cez den ovela viac energie ....podla mna to netreba zivat, tak ako poňsu v navode, lebo potom je nutne uzivat aj prehanadla...takze proste s mierou....citim rano nanic, tak si dam moj elixír....ked som prvý krat citala o tom , ze na nasledujuci den uz mate viac energie, tak som si myslele, ze niekto robi reklamu....v kazdom pripade, ak si dore pamatam, tak 3 odmerky je naozaj vela skuste stale po pol...čo je cca 1 čajová lyžička a bude sa cítiť fajn