Dobrý ďen, sem tam sa mi stane taká vec, že zničoho nič sa mi začnú mariť pred očami rôzne objekty, tvary alebo neviem ako to nazvať. Je to ťažké vysvetliť ale skúsim to aspoň približne opísať. Tie objekty ktoré vidím majú rôzne farby su rozmazané a stá sú na tom istom mieste, napr. sústredim sa na jeden bod a periférnym videním vidím tieto úkazy. Dokonca nezmiznú ani keď zavrem oči. Je to strašne nepríjemné a po chvíli začnem mať pocit ze sa z toho zbláznim. Neviem čo môže byť príčina ak to niekto už zažil alebo vie čo by to mohlo spôsobovať nech dá vediet tu na fore. Ešte jedna poznámka, snažil som sa zistiť už viackrát čo je vo veci, jeden známi máva toto isté lenže jeho po tejto "fáze" zjavovania obrazcov začne strašne bolieť hlava, je mu nevolno až na zvracanie. Tak ďakujem vopred za prípadné rady, komentáre ....
P.s: nie, žiadne drogy neužívam
Poruchy videnia (zraku), bolesti hlavy, závraty
Možno máš zablokovanú krčnú chrbticu. mala som to isté. Vyhľadala som pomoc neurológa a pod jeho vedením sa mi to podarilo eliminovať. skús to !
K teme poruchy videnia, bolest hlavy, videnie farebnych obrazcov....vyhladajte si na internete Glaukom s otvorenym uhlom, popisovane priznaky su tie iste ako opisujete tu na fore. Jednoznacne treba vyhladat odborneho ocneho lekara a vylucit tak tuto moznost ochorenia oka u vas. Ked clovek vie co mu je, je pokojnejsi.
HANADEKA,popis postup,ze aku vodu si to dala zmrazit?Z vodovodu,alebo rovno mineralku s plastovou flasou?A preco to pomoze takato zmrazena voda?A pila si to ked bola uz tepla,alebo studena?
ahoj nah,aj ja som trpela zavratmi,bala som sa ked ma to chytilo za volantom,ale zacala som pit vodu,ktoru som si den predtym ulozila do mrazaku zmrazit a potom rozmrazenu a pri izbovej teplote vypila zo zaciatku do obeda celu 1,5 litrovu flasu a detto poobede..po dvoch tyzdnoch ma to preslo,teraz mi staci vypit iba jednu 1,5 litrovu flasu pocas dna..skus
V prvom rade som musela zistiť,kedy sa to u mňa deje a čo je spúšťač. keď to vieš, môžeš na naučiť tomu predchádzať.
Kristínka, ja len toľko, že RNG to písal asi pre príspevok, ktorý nasledoval po tebe o 07.37 oci, kde bol oftalmológom diagnostikovaný sy. suchého oka.
kristínka9, si pisala, ze sa ti dari tomu predchadzat.. mozes napisat ako?
Myslím, že toto nemá so suchým okom nič spoločné, bola som už veľakrát na očnom, očný problém to nie je.
oci, syndrom sucheho oka je dosledkom zapalu slznych zliaz a slzovodov premnozenym virusom herpesu.
Ja sa proti tomu branim uspesne kvapkami striebornej koloidnej vody do oci, alebo roztokom GSE.
Je to zaroven priznak nizked viralnej imunity aj inde v tele, pripajam:
Zvysovanie imunity zvnutra robi ovela viac proti vsetkym viralnym, vcitane herpesov, ktore mame temer vsetci v tele permanentne, nez vsetky mastickovania a specialne ozarovania zvonku. Virusy su v celom tele a objavia sa naplno, ked je telo oslabene. A nesposobuju len opar, ako sa mnohi naivne nazdavaju, ale aj poskodzovanie nervov(bolesti, depresie...), poskodzovanie sliznic(zapaly...)poskodzovanie zaludocnej sliznice, pankreasu, pecene atd, su aj jednou z pricin tzv. autoimunnych chorob(v spojeni casto s bakteriami a mykoplazmami)
Takze znova zdoraznujem, zvysujte si viralnu imunitu a kazdy by mal brat aspon selen, zinok a obcas probiotika, ti co maju viac problemov tj castejsie sa opakujuce prejavy(opar, pasovy opar, bolesti z roznych zapalov atd) si mozu vybrat s nasledujucich zoradenych zhruba podla ucinnosti
aloe vera(dlhodobo brane zvysi imunitu voci nielen virusom ale aj inym), l-lysin, vitamin C vo vacsich davkach, echinacea, baza, astragalus, GSE, oreganovy olej,collostrum, lapacho, extrakt z olivovych listov a chaparal(larrea tridentata)
tiez mavam,podobny problem,ale nie je to stale,zistila som,ze je to len vtedy ked sa citim ja zle...mam traviace problem.malo vit.a miner.
ked mne je dobre aj zrak je ok,ak mne je zle aj ja vidim rozmazane...
ale bola som aj u lekara a mam SYNDROM SUCHEHO OKA a predpisala mi aj okuliare.ALE,stale zalezi na tom ako sa celkovo citim ja a moje telo.
Myslim si,ze tie problemi vznikaju aj nedostatkom nejakych vit.a miner. pre zrak.
/Ak nie je to dedicne samozrejme,lebo aj tak moznost tu je/