Ahojte,uz mesiac som na diete (3tyzdne sacharidovych vln,tyzden octova dieta).Po troch tyzdnoch rovnakej stravy som potrebovala zmenu a taisto kila idu dolu velmi pomaly.Pridajte sa vsetky co uz mate nejake to kilo zhodene a chcete sa podelit o tipy ako vydrzat,popripade vhodne zmenit jedalnicek aby kila isli stale dolu a nejdli sme stale to iste:-)) PS: 4kg su uz za mnou,ale este 15 predomnou
Tipy ako chudnut este efektivnejsie
Kaslite na Reduktil:-)
miro.83
Ja som pri vlnach tuky vobec neratala (teda som sa snazila ich obmedzit na minimum),prsia mozu byt aj na olivovom oleji orestovane,alebo v dalsich dnoch do salatu pridana lyzicka oleja,popripade obmena kurata za rybu,zaradenie tvarochu,cottagu tym by sa to malo vyvazit...moznosti je vela Ale kludne ma oprav a odporuc presnejsie:-) Ja som to prvy den mala tak ako som napisala
LisaRowe: Chyba je v tom jedalnicku pre sacharidove vlny. Pozor zjest 0 gramov tukov pocas dna neni dobre. Dokonca sa odporuca prijat v sacharidovych vlnach aspon 30g tukov na den.
Ahoj:-) Ale ja uz nejdem sach. vlny ..Je mi zle z kuracieho:-) od zajtra mam CKD..pripajam moj zajtrajsi jedalnicek (mam 68kg)..ak chces pridaj sa ja budem len rada:-)
R: Cabajska klobasa 100g
D: Cottage 180g
O: Hovezi rostena 150g
O: Losos 200g
V: Vajcia 4ks
tj:B:127.80,T:123.30,S:4.80
Ak chces zacat so sach vlnami daj si kludna na prvy den :
R:200g kur. prsia
D:proteinovy napoj
O:200g kuracie prsia
O:proteinovy napoj
V 6 bielkov (ked tak pridaj cerstvu uhorku:-))tym nic nepokazis potom mozme pokecat o dalsich dnoch..ale na nete je plno info
miro.83
Tak to mas moj obdiv,ze vydrzis aj niekolko mesiacov :-)) Ja som masozravec takze mi CKD lepsie sadne ako sach vlny..a podla vysledkov uvidim ako sa dalej zariadim.
whee_ee
Moja osobna rada, skus sacharidove vlny drzat tak dlho,kym nebudes mat idealnu vahu alebo ako dlho vydrzis..Nie je to dieta,ktoru ked si das,tak ti nejak nastartuje metabolizmus a zrazu zacnes chudnut,ale je to sposob ,ked uz nic ine nezabera napr. racionalna strava atd a stale sa potrebujes zbavit tuku...
hm?:)
no..a ked si dám napr len týžden sach. vln a potom budem pokracovat v strave ako mám teraz- chudnem, takze prijem 4-5000kJ, patkrat denne, strava vyvážena, ovocie zelenina a vela vody , ved to vsetci pozname:):)... tak ma to nejako nastartuje??... mna predtym nabehla mliecna dieta, po nej som nepribrala vobec, dokonca pomalinky chudnem..ae teraz to stoji..tak ci ma to nabehne..taky tyzden::) cvicim na stepperi..ine nemozem zo zdrav. dovodov... momentálne vazim cca 68kg a chcem ist do juna na 60..