ked si uz s tym neviete rady, po rokoch snazenia
kto uziva HAK kvoli akne?
no ano najdem, ale co urobim s tou katastrofou na tvari? ktora nema nic spolocne s vyrazkami
neviem co to mas za lekara, ale mal ti na take zapalove rovno nasadit antibiotika... tak zmen kozneho... najdi si nejakeho overeneho
lenze moja zlata, mne dermatolog strasne uskodil, daval mi tekuty dusika a porobil mi jazvy nad povrch koze a z toho mam ja najvacsie trapenie, ja totizto neviem, co so sebou robit, ale zit s tym je nanajvys tazke
a napisem ti co tak pomaha mne...
zinok mi dost pomaha...
vela tekutin, ale nie malinovky ani mineralky, ale vody...
zeleny caj, ale nie ten sackovy co sa kupuje v hocijakych potravinach, ale sypany...
to ti mozem poradit ja... a ja ta nechcem strasit, ale dost bab na hak doplatilo, ja mam len stastie, ze som nebola medzi nimi, ale radsej uz stastie nepokusam...
jasmina, no... ako mozes vediet, ze som nemala?
ja som mala taku tvar, ze som uz ani z domu nechcela chodit, vred na vrede a nie len na brade ako mas ty, ale aj na licach a na cele, bola som z toho strasne zufala... vlastne som mala v kuse celu tvar zapalenu...
potom som isla koznej a ta hned jak ma zbadala mi nasadila antibiotika a az potom to zacalo ustupovat...
teraz nemam sice bezchybnu tvar, ale sem tam nejaka vyrazka, neda sa to porovnat...
farmaceutka tak co ti pomohlo nakoniec?
Ja som ako studentka mala velmi zlu plet, same vredy, dlhodobo som uzivala antibiotika aj HAK Diane 35. HAK sice kratkodobo na plet pomohla (asi po 3-4 mesiacoch sa to mierne zlepsilo), ale tie neziaduce ucinky boli hrozne-zadrziavanie vody, opuchy, zvacsenie prsnikov, silne bolesti prsnikov, ze som sa ich ani dotknut nemohla, bolesti hlavy. Mala som take silne krvacanie, ze som musela uzivat trvale zelezo na doplnanie strat krvi, v case menstruacie som chodila obalena vlozkami, no hrozne.
Nikdy viac...
mne lekar predpisal yasminelle a pomohla mi. síce som nemala az take vredy s akými ty bojujes, ale ubezpecujem ta, ze moja plet bola v zlom stave a to som skusila vsetko od masticiek az po detoxikaciu a nic z toho nemalo učinok. je možno pravda, ze po vysadení bude plet v pôvodnom stave, ale mna to momentalne netrapi. clovek, ktorý nikdy nemal problemovu plet to zrejme ani nepochopi. mna uspokojuje sucasny stav mojej pleti a preto sa zatial HAK nemienim vzdat. okrem uzivania HAK chodim samozrejme aj na cistenie pleti.
moniqa ty tu kazdeho len odradzas strasis, asi si nikdy nemala vredy na ksichte
a tiez si mala az take vredy?