kto uziva HAK kvoli akne?

sikaaa

jasmina skusila si gafrovu mast? odporucam, stoji 23sk v lekarni, akne vysusi a na druhy-treti den je prec...

a umyvat mydlom bez alkaloidov ktore hydratuje (niektore mysla vysysuu, pozor)- ja odporucam Eucerin.

je to velmi lacna zalezitost a ucinkuje,skus to, nic za to nedas... ja som mala tiez roky problem, uz som aj von prestala chodit ake som mala komplexy a teraz nemam ani bodku na tvari... a aj spoluziackam som to poradila a teraz na to nedaju dopustit...

jasmina

a ako dlho ju beriete? a este otazka hlavna a podstatna zacali ste prave kvoli akne? a stacila by aj taka yasminelle?

moniqa87

mnohe baby co zacali brat hak na upravu pleti ju po vysadeni mali este omnoho horsiu...
a to nehovoriac o moznych rizikach

mary-anne

ja som na zaciatku brala diane35 a potom chloe. plet sa upravila,tak som znizila hormony, teraz beriem jeanine. plet je stale pekna a bez chybicky:-)

sissssa

mne pomohla Minerva a pravidelna navsteva lekarskej kozmetiky, nie hocakej. Sranda je ze HAK bola povodne vymyslena na zlepsenie pleti a az neskor sa zistilo, ze ma ucinky na zabranenie tehotenstvu.

pre: jasmina

tak ak uz fakt, ze niiiic nepomahalo, tak potom ok, berem spat..
no a to by si mala ist za gynekologom a vysvetlit mu, ze z akeho dovodu ju chces brat a on ti nasadi tu naj pre teba, na upravu pleti..
drzim palce..

jasmina

vobec, su to uz vredy, hlavne na brade, 6 rocny problem, uz sa nemam coho cyhtit, aj ja som proti, ved inak by som to uz davno brala a mala pokoj