Poradte nejake ucinne cviky na brusko chcela by som ho ploche som chuducka len ma trapi trochu vypukle brucho chcela by som ho mat pekne vypracovane a tak by som chcela vyskusat par cvikov okrem tych brusakov tie pozname kazdy :P poznate aj ine ? ako dlho ste cvicili aby ste sa dostali k vysledku kolko krat denne aky casovy usek denne a pod. VIE DAKTO PORADIT ? DAKUJEM ! :)
PEKNE BRUSKO
Ja nepotrebujem upravovat stravu ja som chudaa az prilis by niekto povedal len ja mam problem s bruskom chcemh ho mat pekne ploche enmiesto toho odstava vyzera to neesteticky.... tak ake cviky nato ? ja nechecm chudnut to preboha nie...
blahozelam karlicka :), ja som na tom podobne, ja som schudla z 84kg na 48 a je to supre pocit. sice uz som pribrala na 54kg, ale pri mojich 164cm je to O.K., takto si to drzim uz 6rokov, ale mam co robit, aby som znova nepribrala...
mám 46r. neobmedzujem sa vobec.dbám na zloženie stravy čo sa týka bielkovín,tukov a sacharidov. moj denný príjem je od 5500KJ-6000KJ.jem pravidelne,5Xdenne každé 3hod.pijem od2-3l tekutín denne t.j.voda a bylinkové,či ovocné čaje.
cvičím 3xdo týždňa po 1hod.nikdy nedopustím,aby som bola hladná...
karlicka.. gratulujem ti :)
mozem sa spytat, ci sa velmi obmedzujes? popisala by si obsah tvojej stravy prosim ta? :) a ako casto cvicievas? :)
43...kolko mas rokov?nie je problem,ze priberas aj inde?
miro VĎAKA :) aj tebe všetko dobré
Super vidiet ze sa vyznas a nedavas nejake extremne diety. A davas si realne ciele tak nech sa dari.
miro,ja som tolko schudla od r.2005.vtedy som vážila hrozných 126kíl:(
v januári 08 som mala 98kg.teraz už mám 81kg.nevzdávam to a idem ďalej.na aspoň 70kg do konca roku 2009.čiže za rok 2008-mínus17kg
Ako pise karlicka brusaky nestacia treba upravit stravu inak karlicka gratulujem za ake casove obdobie si tolko schudla.
karlicka porad alebo napis ako si to dokazala?kolko si mala kg a kolko mas teraz?
ja som pred 2 rokmi schudla s velkou drinou 26 kg a bohuzial uz ich mam vsetky naspat.mam z toho stašne vycitky,preco som to vsetko tak dovrzala a co je najhlavnejsie nemozem sa teraz nejako znova odstartovat.cvicim poctivo 4x tyzdenne za dohladom trenera,ale kg mi isli dokonca o 2 hore.meriam sa al etiez to nie je bohvieaky zazrak.v pase len 2cm za 4 mesiace.viem ze robim chyby v stravovani a potrebujem nejaku inspiraciu,napis prosim ta.