Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

pomozme si vecer nejest

gloria1254

Natalik a len si nededavala po piateja tak?? aka je tvoja vyska a vaha teraz??
ja by som tiez chcela zhodit este tak 4 alebo 5 kg.. a mat okolo 55 kil..
uz s ami podarilo zhodit nieco cez 12 kg.. ale este by som trosku chcela a bola by som spokojna..
Aj si obmedzila sladke??

astore

ahoj, viete mi poradit?
chodievam kazdy den navecer sportovat (bicykel, cca 2 hodinky), pridem o osmej domov a som hroozne hladna. Je zdrave jest aj tak neskoro vecer? A ak ano, co take by to malo byt?
Dakujem za radu:)

salamka

ahojte- ja momentalne drzim 90 dnovku ale vzdy veceriam okolo tej 17-18 a odvtedy tiez nedejm tak som zvvedava :D inac vcera som bola tak hladna , skoro som sa zblaznila :D

ivaaaaaa

PRIDáVAM SA.VECER NEJEM!Teraz sedim za kompom...s miernym hladom a plna chladnicka je len kusok odomna,ale viem,ze to nechcem,viem ze to jedno jedlo co vecer zjem mi moze pokazit celodenne ,,trapenie,,...

21liliana

zdravim, ja som tiez teraz poslednu dobu papala aj v noci, lebo som sa ucila dlho kvoli skuskam... no uz som sa uvedomila, ako najem sa kludne aj o 7 ale uz nieco lahsie. Podla mna clovek moze jest aj neskor, len si musi vybrat co je zdrave, daky salatik,kuracie masko je v pohode. Hlavne vela pite vody, ja mam s tym tiez trosku problem, ze jednoducho ten pohar musim mat stale plny a pri sebe... prajem vela stastia, opat sa pustam do normalneho stravovania a sport je jasne ze nemoze chybat. Som z Ba ak by niekto mal zaujem ist si zabehat, tak kludne, bo chodim sama a este nemam kondicku takze je to poslabsie, ale tak aspon som zacala...

juliška

bobriček.... jesť na večer ovocie je to najhoršie čo može byť.. jedz jogurty alebo zeleninu ... ale ovocie určite nie!!! je v nom vela cukru.. aj ekd prirodneho ale je a do vtedy kym pojdeš spať sa nestravy uplne..
Vela šťastia pri chudnuti