Ahojte, neviete mi poradiť či sa dá kúpiť kokosový olej aj niekde normálne v obchode? Lebo ho nechcem objednávať z internetu...
Kokosový olej
Dakujem, myslim, ze skusim... :)
lenca, stoji 7 eur aj dake drobne,ja som ho kupila vcera v poluse. ma 300ml a je v sklenenom pohari s bielym vrchnakom. treba sa popozerat dole, byva zasity :D
www.purityvision.sk
je to tento, stoji okolo 7,5e a ma myslim ze 250ml ale niesom si ista
lenca, stoji 7 eur aj dake drobne,ja som ho kupila vcera v poluse. ma 300ml a je v sklenenom pohari s bielym vrchnakom. treba sa popozerat dole, byva zasity :D
Baby, kolko stal ten v tom DM-ku? A aku ma velkost (objem)? Dikicko
ahojte,tiez som si kupila ten kokosovy z dm, je skvely uz ho za nijake telove mlieko nevymenim :) a vraj je dobry aj na vlasy ma s tym niekto skusenosti?
ja som sa dnes docitala ze obsahuje volaku latku ktora posobi proti kandidoze a jedobry pri redukcnych dietach lebo zvysuje bazalny metabolizmus a je zdravy. dnes ho niekde ulovim.. no som silno zvedava ;)
2bodka> podla mna to nie je len tou umelou aromou v telovom mlieku ktore si mala, olej z DM vonia menej intenzivne ako niektore ine kokosove oleje ;) (coz mne osobne celkom vyhovuje :))