Hypnóza a odblokovanie traum

GOING

Hypnózu používali už v dávnej minulosti lekári/psychiatri Milton H. Erickson. Toto je presne dôkaz toho, že príčiny väčšiny chorôb sú nehmotné. Napr. emotívne so nespracovanej prežitej životnej situácie alebo z vplyvu rod., prac. prostredia a pod..

Nerváci hypnózu dobre neaplikujú. Ja by som dal na odporúčania / skúsenosti už liečených. Aby nebol ako taxikár, ktorý Ťa vozí okolo mesta a taxameter beží. Keď sa rozhodneš vyber si hypnoterapeuta s dlhoročnou praxou a zisti si čo je to za človeka a kľudne aj či má zravé vzťahy v rodine.

Psychologička môže byť vo svojom vnútri nerváčka tak pozor aby ťa nepoškodila, rovnako aj lekár.

Zeptepi

Chcete spoznať tajomstvo hypnózy? tak v prvom rade sa niesmiete báť slova HYPNÓZA! Mýtusy ktoré úmyselne niekto šíri sú nezmyslom!!! Hypnóza je dar! kto tomu neverí :) , je to jeho problém! Potrebujete pomôcť? Neváhajte! A keď máte obavu vezmite so sebou priateľa, manžela, manželku. Zbavíte sa tak strachu z nepoznaného! www.autosugescia.sk

čučo603

Ahojte všetci...potreboval by som malé info.Nepozná niekto z vás odborníka v Žiline a okolí,ktorý sa zaoberá hypnozou pod.?Dikes

tati

ja som bola aj na regresnej terapii,aj na hypnoterapii a obe mi svojim sposobom pomohli. hypnoterapia mi v ziadnom pripade nepride nebezpecna. ako tu uz niekto spomenul,vobec to nie je o tom,ze neviete co sa s vami deje.vsetko si uvedomujete, ale zaroven ste schopni vytahovat hlboko z podvedomia veci,na ktore ste uz davno zabudli a vela veci sa vam zacne vybavovat medzi jednotlivymi sedeniami,napr.pocas cesty do prace. zrazu vam to cele zacne davat zmysel. co sa regresnej terapie tyka,tak tam uz bol uplne iny pocit.chvilku som bola vykolajena a bala som sa,ci som si nepohorsila a ci je dobre ist az tak daleko...vdaka regresnej som sa vsak spravila nieco na co som predtym nemala odvahu a myslela si,ze to nikdy nedokazem. povedala by som,ze na hypnoterapiu moze ist ktokolvek,ale regresnu terapiu si dajte urobit len vtedy ak mate 'skutocny' dovon,nie len zo zvedavosti.

meydlo

suhlasim:
Zavyslost na hypnoteraputovy je dost problem.
Ucinky nemusia byt trvale.
Preto je vyvyjana snaha autohypnozy aby sa tieto 2 predchadzajuce velke nedostatky odstranili...
No samozrejme nieje vsetko v moci hypnoterapeuta inak povedane ze je na pacientovi ci bude pravidelne vykonavat autohypnozu alebo nie.
- Od hypnozy sa ocakavaju zazraky a to hypnoza nieje... Hypnoza nieje upadnutie do akehosi "spanku" a posluchanie hypnoterapeuta "na rozkaz"... teda ak nieco nechcete tak to nechcete a smitec.
- suhlasim s nazorom je to silny zasah do psychiky co moze byt velmi nebezpecne pri neodbornom zaobchadzani...

R.Dušan

Dobrý den,mám trosku menší problém pribrat na váhe!Nepoznáte niekoho kto robi liečbu hypnozou v okolí Banskej Bystrice?Prosím poradťe,už som skúšal všetko možné!Dakujem!email:diablo626@gmail.com