ahojte...chcela by som vediet ci behanim aspon trochu schudnem na zadku...bo ten moj je dost velky a uz ma nebavi ze kazdu chvilu musim nove nohavice kupovat!! :(( trapim sa a tak zacinam chudnut..poradte dake cviky...alebo nieco..prosiiim :(
Hrozne velky zadok
ak máš cez 80cm cez pás(neviem si dobre predstaviť,že máš v páse 60 a zadok 110),tak celkovo keď schudneš,tak schudneš aj zo zadku
a to je asi kolko to ostatne?
ostatne mam v pohode...teda niesom najstihlejsia ale ostatne ma tak netrapi :(
ale ostatne mierny nemas take mega ci ano???
a ostatne miery?
cez zadok 110cm!! hruza :(
skus napisat sem obvod cez zadok aby som mala predstavu
Hej, chapem. Keby si bola cela velka, tak to das dole treningom a tak, ale ked si velka iba na zadku a inde je to ok, tak to je tazke, ten zadok mat mensi proste velmi nebudes. Beh inac formuluje celu postavu, je to podla mna najlepsi sport. Urcite su aj cviky na zadok (len si nie som ista, ktora je presne na co....vies, nieze budes robit nejaky cvik, ale na to, aby ti ten zadok posilnil! Skus si to vygooglit). Na vyformovanie zadku su najlepsie drepy, ale uz som tu videla popisane aj ine cviky, skus vyhladat, alebo ti iste poradia, kazdopadne sa tym netrap. ja si myslim, ze ked dbas o svoju postavu, proste nie si "rozkysnuta", tak je to ok, a ten vacsi zadok by neprekazal! Skaredsie by bolo, kebyze si mlada a zanedbavas svoju liniu. Nemusis byt top model, ale proste nejako vyzeraj, chapes :)
-odkaz odstránený-
fakt dobra stranka je sportujeme.sk