Hrozne velky zadok

superkava123

Počuli ste o káve Vitaccino Slimming Coffee od výrobcu Imperia Elita? Určite áno, pretože tento známy nápoj má vynikajúce účinky pri chudnutí. Priemerná strata váhy za 15 dní užívania je 4 kg a viac – výsledky sú overené množstvom spokojných zákazníkov. Ponúkam originálny výrobok od firmy Imperia Elita - originalita zaručená!
Zloženie: Hunger-Oblivion, Griffonia Simplicifolia, Tuckahoe, Instatná káva.
Balenie: 15 vreciek (15-dňová kúra - každý deň jedno vrecko)
Príprava: Vysypať obsah vrecka do pohára a zaliať cca v 100ml vriacej vody.
Odporúčané užívanie: kávičku vypite ráno po jedle
Posielam prvou triedou, doručenie 1-2dni.
Cena 29eur, plus poštovné 3 eur. Pri nákupe 3 a viac balení, POŠTOVNÉ ZDARMA!
kontakt:superkava123@gmail.com

tamarka78

jasne ze ti pomoze beh, len behavaj pekne aj tri krat do tyzdna a obmedz ale aj sladke.. je jasne ze tvoja slaba partia tela je zadok a vsetko sa ti do neho uklada

Bobrík

Ale veď väčšina mužov miluje väčšie ženské pozadie, či už zadoček alebo boky. Prsia, boky a väčší zadoček sú prvé tri veci, ktoré si všímam na ženách. Baby, nehanbite sa za svoje väčšie rozmery, budte na ne hrdé.

sani

No tak dievcata..uvedomte si ze ja velke zadky milujem. Podla zadku hladam svoju opaertnerku a cim vacsi tim lepsie...keby nieco piste na pobeda7@azet.sk. :)

marek17

MNE sa hnusia zeny s velkym zadkom ... fuj

ak ma overal na sebe ... a a este vidiet nohavicky (nie uplne ale obrys ako u plenky z oblecenia )

///keby mala mensi zadok OK ...prirodzene velikosti nie xtra

marka79

alenka1,
aj ja som držala tú "úžasnú" 90dňovú diétu pred dvomi rokmi po dvoch pôrodoch, no a môžem povedať, že bola účinná /schudla som z 96 na 86kg za dva mesiace, bez pohybu/. Keď som sa však začala stravovať "normálne", za necelý rok som pekne pribrala až 11kíl. V júli som tak začala s 97kilami nejesť po 17-tej hod. a behať denne aspoň 15min. Zatiaľ mám dole 2kilá. Nevzdávam sa. A vážim sa iba raz za mesiac, lebo keď vidím na váhe iba malý úbytok, tak ma to odrádza od cvičenia a od všetkého.