ZDravim vsetkych ale hlavne tych ktori uz boli hospitalizovani na psychiatrickom oddeleni v Nitre. Ja tam nastupujem v pondelok a chcela by som vediet ako to tam funguje tak ak by niekto vedel pripadne svoje dojmy budem vam moc vdacna. dik
trosku sa tam bojim ist ale ked to ma pomoct nech pomoze.
Psychiatricke odd. v Nitre
a nevies ako vyzera?inak dik....ked budes v skole vzdy nieco napisem...maj sa zatial pekne
AHOJ cokoladka neboj bude dobre uvidis!!Vies zvycajne sa to prve tyzdne zhorsi ,ale pomaly sa to bude len zlepsovat ved ty si sikulka.Poznam tam jednu zlatu dok.vola sa Hainrichova neviem ci tam este robi?
ahoj adka, do skoly mozem chodit aspon odpisem na spravy. nemam sa moc dobre, zhorsuje sa to, musim davat pozor aby to nebolo este horise takze asi tak. ale na rezim som si zvykla, to je v pohode, nieco musim prekusat a bude fajn
Ahoj cokoladka no ako tam je a ako sa citis lepsie??No neboj bude dobre!!
dnes mam vychadzku na 12 hod tak som trosku doma...tesim sa. som trosku s bratom a tak, mamina sestra. je to predsa ine ako na oddeleni, ale uz som si celkom aj zvykla.
dobre evy dakujem. volam sa martina a zajtra budem prijata. rada sa s tebou stretnem aj osobne, aspon sa mam na co tesit :)
nevykaj mi, prosim ta. najdem si ta, neboj a ked bude nieco treba tak pomozem.
a co presne z tej ergoterapie? viem ze je to liecba pracou. Takze sa v pondelok uvidime? Ako ta spoznam, alebo vas teda. Bude to take formalnejsie stretnutie ako tu na nete.
aj ergoterapia
mam recidivujucu depresiu takze mi nezaberaju lieky viac menej. Dufam ze pojdem na to sanatorne kde by som ho mohla mat. a aka je tvoja uloha na psychiatrickom oddeleni?normalne rehabilitacne cvicenie ako na klasickom oddeleni?