ZDravim vsetkych ale hlavne tych ktori uz boli hospitalizovani na psychiatrickom oddeleni v Nitre. Ja tam nastupujem v pondelok a chcela by som vediet ako to tam funguje tak ak by niekto vedel pripadne svoje dojmy budem vam moc vdacna. dik
trosku sa tam bojim ist ale ked to ma pomoct nech pomoze.
Psychiatricke odd. v Nitre
a na ako dlho mozem ist von z oddelenie?a z nitry nie som
Vies co moja do arealu mozes ist ,ale von urcite nie.A tie soky kamoska dostala 2.Ale bude dobre a ty si z Nitry?
ja tam idem hlavne kvoli tym sokom tak dufam ze po nich bude fajn. a kolko ich musim dostat?
A s rezimom je to ako? Mozem chodit po areali nemocnice v pohode kedy chcem?teda okrem vizity a case jedla a podobne. mam tam totiz skolu a nejake prednasky by som si tam mohla odsediet...lepsie ako sediet niekde a rozmyslat nad neviem cim.
Cokoladka tych elektrosokov sa neboj ono to pomaha ,moja znama pbola na tom velmi zle ona uz mala halucinacie.Tak dostala soky pobudla 3 tyzdne na psych. a teraz by si sa cudovala pracuje v tescu a je plna energie .
Cokoladka pustaju domov cez vikend ,ale tusim az po 3-tyzdnoch.Ale von do arealu nemocnice mozes choditci si kupit jest ,alebo casopis.Mamina tam bola 2x po 6 tyzdnov ale dolezite je ze sa z toho dostala a uz davno zabudla ze tam kedysi bola drzim ti palceky moja.
Na tomto oddelení sú zlatí všetci doktori a sestričky.Taký personál sa už tak ľahko nevidí. Držím palce.
dakujem travolta za povzbudenie, nemala by som tam byt dlhsie ako dva tyzdne
katka ano pamatam si...zial stav sa mi skor zhorsuje ako zlepsuje tak mi dnes pani doktorka odporucila to tak v pondelok nastupujem, mam z toho aj strach. mala by som podstupit aj elektroskoy tak dufam ze pomozu.
ahojte vsetci, velmi ste ma potesili ze ste mi napisali....adka neviem aky je tam rezim a ci pustaju na priepustky a ako casto?takze ak spravne chapem cim vyssie tym horsie asi ze...dufam ze ma bude mat ta pani doktorka...
neviem,ale v kazdom pripade ti zelam skore uzdravenie,ci zlepsenie tvojho stavu.drzim palce a nech ta coskoro z toho cvokhouse pustia