viem ze to sem nepatri,ale chcem od vas radu.dnes som kupila tokajske vino,rok 1990 a ked ho premiesam su tam akoby male smietky,asi usadenina.ma to tak byt?
dakujem
Tokajske vino
vevericka,gvam,to ste ma potesili.som zvedava co nan povie priatel,ale ako ho poznam,tak si ho este par rockov necha polezat :),on to takto rad zbiera,uz ma toho viac,tak mu pridam do zbierky:)
bubina klidek, tokajske vino moze byt kludne aj stare, neublizi mu to. My mame doma tiez starsie rocniky napr. 1990 a chuti vyborne. Believe me.
noo tak 5putnovy by mal byt urcite dobry ak nie vznikajuci:)...Tokajský výber 5 - putňový : .
Špičkové luxusné sladké víno s typickou vlastnosťou tokajských vín – chlebovinkou. Plné, extraktívne sladké víno, ktoré slúži na pozastavenie krásy míňajúcich sa chvíľ. Vyzrievaním v tokajskej pivnici získava vlastnosti, ktoré ho robia takým vzácnym. Všeobecné preslávené ako slovenské afrodiziakum. Určené pre jedinečné príležitosti. Veľmi vhodný sladký aperitív, prípadne digestív.
..som nasla na nete:)..tak si ho uzite:)
srdce,nechapem tvoj posledny prispevok...????
bubina ja som ti vravela !!! a si sa mi smiala :(
je to tokajsky vyber 5-putnovy,rok 1990
za malo:0) a aka je to odroda??alebo co za druh tokajskeho??
fuu vevericka,dik,potesila si ma.to vino ma peknu farbu,tak dufam ze bude aj take dobre.ja sa tiez nevyznam vo vinach velmi. dufam ze mi ho priatel da ochutnat:)))
neplas sa niektore vina ziskavaju starnutim na kvalite..nie nadarmo sa vravi.. muzi zreju ako vino, cim starsie tym lepsie:)..raz sme pri prerabke nasli 50 rocne tokajske, ocividne zabudnuta flasa od predoslych majitelov a bolo vynikajuce strasne sladulinke, skoro ako nektar..btw ja co som pila 1990 boli vynikajuce, ale zas ja hodnotim vina podla toho, ci mi chuti alebo nie..nevyznam sa v tych veciach, ze niekto sa napije a vie povedat oblast, rocnik a neviem co vsetko:)..inak dporucam ochutnat aj ladove a slamove vino pre mlsne jazycky je to lahodka:) (su dost sladke;) )
RNG to naozaj to moje vino moze byt uz zle?tak to si ma sokoval teraz,to aby som mu povedala aby to aj hned otvoril aby neskor nebolo este horsie :(