Kto mál skúsenosti s obydvoma formami antikoncepcie, prosím nech vyjadria svoj názor. Poprosila by som aj podložiť klady a zápory. Dakujem :)
Pharmatex vs. HAK
ehm nie ale mam trochu vacsi rozmer :-] takze ho musim roztiahnut cim sa stane nespolahlivejsi
okrem toho kondom ma za normalnych okolnosti pi 2-15 %
a ja si dieta nemozem dovolit aspon zatial nie
no ja kôli tomu kabelky nosiť isto nezačnem, neznášam ich :D .. a cez leto to bude troška problém, pretože čípky sa v teple roztápajú, takže ked ho hodím do vačku od nohavíc, to rozhodne nebude stačiť .. rozmýšlala som, že si ho dám doma, a do 4 hodín sa pomilujeme .. len sa bojím či to zomna za tú dlhú dobu "nevytečie" ..
zvliekol sa - spravil sa domna
ale stalo sa nám že sa roztrhol, no vtedy som chvala bohu mala pharmatex,nespravil sa domna, takže šecko oka :)
nam sa to nastatie este nestalo...:)uff...a co je lespie??ci to zalezi od kazdeho??no aby som zacala nosti kabelky:)
nepoviem aj tebe sa stalo ze praskol?
cmucik - to som si myslela aj ja, dosť radi experimentujeme :P, treba rátať so šeckým, prípadne mať so sebou vždy kondom, no na ten by som sa nespoliehala vdaka mojej nešťastnej skúsenosti
cmucik ja to nosim so sebou, v pohode do kabelky to das a mas pokoj
uz je to asi 3/4 roka co som sa o tom s byvalou rozpraval potom som si zhanal info
niekto..hmky...tak to je pravda...len co robite ked to na vas pride a nemate to poruke??lebo asik vlacit to zo sebou je dost neprakticke:))nie??
niekto - som zakladatelka tejto témy, ešte ako neregistrovaná :D, uvažujem že založím túto tému aj do sekcie ženské choroby, možno by sa našlo viacej žien s negatívnymi účinkami HAK
a páči sa mi že preposielaš linky tejto témy, som rada že som ju založila .. čudujem sa, že ty si to neurobil už dávno, ako dlho si odporca HAK ?