Pharmatex vs. HAK

niekto

ehm nie ale mam trochu vacsi rozmer :-] takze ho musim roztiahnut cim sa stane nespolahlivejsi
okrem toho kondom ma za normalnych okolnosti pi 2-15 %
a ja si dieta nemozem dovolit aspon zatial nie

nepoviem

no ja kôli tomu kabelky nosiť isto nezačnem, neznášam ich :D .. a cez leto to bude troška problém, pretože čípky sa v teple roztápajú, takže ked ho hodím do vačku od nohavíc, to rozhodne nebude stačiť .. rozmýšlala som, že si ho dám doma, a do 4 hodín sa pomilujeme .. len sa bojím či to zomna za tú dlhú dobu "nevytečie" ..

nepoviem

zvliekol sa - spravil sa domna
ale stalo sa nám že sa roztrhol, no vtedy som chvala bohu mala pharmatex,nespravil sa domna, takže šecko oka :)

cmucik

nam sa to nastatie este nestalo...:)uff...a co je lespie??ci to zalezi od kazdeho??no aby som zacala nosti kabelky:)

nepoviem

cmucik - to som si myslela aj ja, dosť radi experimentujeme :P, treba rátať so šeckým, prípadne mať so sebou vždy kondom, no na ten by som sa nespoliehala vdaka mojej nešťastnej skúsenosti

cmucik

niekto..hmky...tak to je pravda...len co robite ked to na vas pride a nemate to poruke??lebo asik vlacit to zo sebou je dost neprakticke:))nie??

nepoviem

niekto - som zakladatelka tejto témy, ešte ako neregistrovaná :D, uvažujem že založím túto tému aj do sekcie ženské choroby, možno by sa našlo viacej žien s negatívnymi účinkami HAK
a páči sa mi že preposielaš linky tejto témy, som rada že som ju založila .. čudujem sa, že ty si to neurobil už dávno, ako dlho si odporca HAK ?