Pharmatex vs. HAK

aaaaaaaaa

spravne to ma byt Nonoxynol 9 Spermicide ja som o tom na slovenskej stranke nenasla nic, vsetko len po anglicky tak neviem ci je dostupny aj tu u nas.....ale i tak som verna pharmatexu :)

niekto

no vcera o jednej som to hodil do googlu a nasiel mi len produkty patentex oval N nejak som to uz viac nepozeral lebo bolo predsa len trochu vecer :o)

niekto

prekvapuje ma ze sa to pytas v teme kde sa v kazdom druhom prispevku stazuje baba na to ze ako jej hak poskodila zdravie

CMu_Q

ivka- cena HAK je variablilna v zavislosti od znacky. spravidla sa pohybuje od 300sk - 1500sk na 3mesiace. Na ako dlho ti ju predpise, to je vec tvojho zdravotneho stavu, budes ju brat dovtedy, kym ti nebude robit saarapatu (robia sa rocne pecenove testy, na zaklade ktorych sa to zistuje) a ak bude "vsetko ok" tak bude len na tebe kedy ju vysadis. Inak HK by sa nemala dlho brat, mozno 5 -6 rokov a potom trebap pauzu...

ivka.

prosím a na ako dlho vám predpíše lekár HAK, myslím na koľko mesiacov.
a koľko asi vyjde na jeden mesiac eur?
a bez receptu koľko eur. ďakujem moc.

aaaaaaaaa

RNG sa o pharmatexe nevyjadril najlepsie

myslis
PHARMATEX ako cemicky antikoncepcny prostriedok?
Nuz nie je prave najlepsi, lebo obsahuje benzalkonium chloride, ktory je zlucenina obsahujuca organicky viazany chlor a benzen, takze casto vyvolava alergicke reakcie a v pripade, ze sa absorbuje je neprijemne zamorenie. Osobne som skor za Nonoxinol -9 v penach alebo spongiach, zavedenych pred sulozou.
Nonoxinol je ucinny spermicid, ked pouzivany s barierami(spongia alebo membrana) je rovnako ucinny, ako HAK, ale nenarusi hormonalnu rovnovahu v tele ani nezamori.