Kto mál skúsenosti s obydvoma formami antikoncepcie, prosím nech vyjadria svoj názor. Poprosila by som aj podložiť klady a zápory. Dakujem :)
Pharmatex vs. HAK
3 roky..ale newem ci u nas alebo vsade
tak ma napadlo nepraskol ale raz ostal vnutry som bol vtedy strasne rad ze sme pouzili aj pharmatex
cmucik - tabletka "po" ..
nepoviem...ja som ten humus uzila a doteraz to lutujem....take silne krce som z toho mala, ze som odpadla od bolesti, strasne lutujem, ze som to svinstvo uzila
inak neviete ako dlho je Pharmatex na trhu ?? .. ja som sa o nom dopočula iba náhodou, od kamošky .. vlastne nemala som sa ani ako, keby neexistovali fora tak sa nedozviem nič ..
nepoviem..escapelle..ze to coje?:)
fúha no nechcela by som to ešte raz zažiť, pohlad ked vidíte ako vám z vagíny tečie semeno je neopísatelne hrozný .. a užiť escapelle tiež nie, mám totálne silné krámy .. som rada že som presedlala na pharmatex a tieto "trable" sú už pre mna tabu :)
nam sa stalo to, ze raz sme nepouzili pharmatex a vtedy nam praskol kondom...zakon schvalnosti
hm..my to vzdy radsej predtym kontrolujeme..ale niekedy v zapale boja:))heh...pojdem asi ku tej gyne sa popytat na volake info..ale asi nebude z toho moc nadsena ked jej idu z toho peniazky
ja som si kupila Pharmatex kapsule asi pred pol rokom a este stale ich v skatulke niekolko zostalo:).. ja vam neviem, ked uz proste "ideme na vec" s priatelom tak sa nam nechce cakat 5 minut a preto ma to odradza,,a ten gel sa bojim ze bude prilis vytekat..takze uz dlhsiu dobu pouzivame len kondom aj ked uz sa nam raz stalo ze uplne praskol